De line-up van Speedfest is compleet

Bliksemband
De line-up van Speedfest is compleet
Door Maybellenee op 23 oktober 2013 - 11:45 1 Met de toevoeging van Scorpion Child, Orchid, Bliksem, Spiders, Komatsu en The Sha La Lee's is de Line-Up van Speedfest compleet. Eerder waren Peter Pan Speedrock, Hatebreed, Agnostic Front, Visto Chino, Buzzcocks, Honky en Valient Thorr bevestigd.

Speedfest vindt plaats in het Klokgebouw in Eindhoven op zaterdag 23 november. Een ticket kost 37,50. De volgende dag vindt het Distortion festival plaats op dezelfde locatie, een combieticket voor beide kost 55 euro.MTV EMA 2013

ROBIN THICKE, SNOOP DOGG, AFROJACK EN IMAGINE... Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack en Imagine Dragons treden 10 november...

Popronde

PROGRAMMA POPRONDE IN BREDA BEKEND Op 21 november zal het rondreizende festival Popronde plaatsvinden in Breda....

REACTIES

Avatar DownNOLA
wo 23 okt 2013 13:53

DownNOLA Bliksem is ok, redelijk goede zangeres met charmante zwarte tand. Orchid is dan weer leipe sjit met nummers van 10 minuten. Ieder zijn ding, maar ik ga mij prima vermaken op Speedfest en mij verre houden van Distortion een dag later.

 0
Avatar bartolomeus
wo 23 okt 2013 22:02

bartolomeus Hoopte nog op diablo blvd. Data stond ook nog op to be announced in hun tourschema maar ben sowieso weer dik tevreden met het programma!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.