Line-up Wâldrock Reunion compleet

Insurrection
Line-up Wâldrock Reunion compleet
Door Maybellenee op 31 oktober 2013 - 12:44 1 Op zaterdag 16 november is het tijd voor de officiele Wâldrock Reunion, inmiddels is de line-up compleet. Masterplan, Insurrection en Undawn zijn de laatste toevoegingen aan het programma van het festival.

Eerder waren Destruction, Holymoses, Evergrey en Izegrim al bekend gemaakt. Een ticket kost 30 euro, ook kun je hier tickets winnen via Festivalinfo.festivalinfonieuwlogo

FESTIVALINFO APP ONDERSTEUNT POPRONDES, LONDON...Het rondreizende muziekfestival Popronde raat momenteel door Nederland! Het...

MTV EMA 2013

BRUNO MARS VOOR MTV EMA Bruno Mars is toegevoegd aan de line-up van MTV EMA. Ook de Amerikaanse...

REACTIES

geen avatar
do 31 okt 2013 20:19

Boemba Waarom noemen ze dit een rëunie?

 0
Avatar DownNOLA
do 31 okt 2013 21:14

DownNOLA Omdat, tot ergens in het jaar 2009 van de vorige eeuw, er zoiets bestond als het Waldrcock festival in het Friese Burgum. Aangezien dat nu niet meer gehouden wordt, komt er nu een reünie. Helaas is 3,5 uur rijden voor ons te ver in het najaar (en ook nog eens 3,5 uur terug). Hopen dat er volgend jaar zomer weer een Waldrock kan plaatsvinden met camping in de zelfs zomers ijskoude weilanden dan komen we wel weer.

 0
Avatar Cam
do 31 okt 2013 21:40

Cam Voor mij een zelfde soort verhaal als Downnola. Waldrock was echt een geweldig festival. Hopelijk komt het snel weer terug als festival in de zomer!

 0
geen avatar
zo 03 nov 2013 22:21

Boemba Maar een rëunie doe je dus met de mensen die er destijds bij waren? Die bands waren er nooit bij....

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.