Paaspop breidt kampeermogelijkheden uit

Paaspop
Paaspop breidt kampeermogelijkheden uit
Door Maybellenee op 28 november 2013 - 11:10 1 De Paaspop creatieve denktank draait overuren om van de volgende editie de meest spectaculaire tot nu toe te maken. De camping zal worden omgetoverd in een sfeervol festivalstadje met een grote keuze aan verschillende soorten accommodatie. Deze zijn exclusief voor Paaspop.

Op de vernieuwde camping kun je uiteraard kiezen uit een eigen tent, caravan of camper maar ook voor Flexotel. Een comfotabele tweepersoons hotelkamer met bedden, elektriciteit, licht en linnen. Of een met rieten matten ingerichte authentieke Tipi met veldbedden, tafel en stoelen. Ook heb je de mogelijkheid een kant en klaar opgezette en ingerichte tent te kopen die na het festival mee naar huis mag.

Op de komende Paaspop editie zullen Mr. Pobz, Maaike Ouboter, Band of Skulls, Coely, De Jeugd Van Tegenwoordig, Kensington, La Pegatina en vele andere te zien zijn. Ook keren dit jaar Club Lebowski, Schorem en Thunderbolt terug naar het festival. De Early Bird tickets gaan aanstaande zaterdag om 10:00 in de verkoop. Een vrijdagticket kost 30 euro, een combiticket voor 3 dagen 86 euro en een combiticket met camping 95 euro.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



jameshetfieldmetallica26

HET NIEUWSBLAD: 'METALLICA HEADLINER OP ROCK...De Belgische krant Het Nieuwsblad laat weten dat de metalband Metallica...

XOBelgiumnws

XO BELGIUM KONDIGT NIEUWE DATUM EN START... Dancefestival Extrema Outdoor Belgium, kortweg XO, keert in 2014 voor de...

REACTIES

Avatar tobyhazenberg
do 28 nov 2013 12:26

tobyhazenberg Geen iglo?!?!

 0
geen avatar
do 28 nov 2013 17:12

geert1 Leuke extra mogelijkheden! Benieuwd naar de prijzen ervan.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.