Rudimental naar Pinkpop 2014

Rudimental
Rudimental naar Pinkpop 2014
Door Marz667 op 08 januari 2014 - 09:59 1 Vandaag heeft Pinkpop weer een naam toegevoegd aan het programma. Met het bekendmaken van Rudimental zijn er inmiddels vijf acts bevestigd voor Pinkpop 2014. Eerder werden al de komst van afsluiter Metallica, Arcade Fire, Bastille en Stromae naar Landgraaf aangekondigd.

De kaartverkoop voor de 45e editie van Pinkpop begint op zaterdag 15 maart 2014 om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen in Limburg.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



stukafestnews.jpg

BLUE MICKEY & LEANDER E.A. NAAR STUKAFEST TILBURGMet de bevestiging van Blue Mickey & Leander en Breaking Ground is...

WhereTheWildThingsAre

THOMAS AZIER NAAR WHERE THE WILD THINGS ARE De muziekblog Noisey mocht bekend maken dat Thomas Azier , die volgens hen...

REACTIES

Avatar Maynard-J
wo 08 jan 2014 12:16

Maynard-J Oké, de "grote dance act die in de veel te kleine tent wordt geprogrammeerd" is ook weer bekend. Blijft elk jaar problematisch, die danceprogrammering op Pinkpop. Op zich geen slechte naam, al zal ik waarschijnlijk niet gaan kijken. Zolang Stromae niet in de tent wordt gezet, geen man overboord.

 0
geen avatar
wo 08 jan 2014 12:43

ilcapitanoro.. Maar de 3FM stage is toch het kleinere podium (het vroegere noordpodium) en niet de tent, kortom dat zal geen problemen geven. Mbt dance prgrammering is het idd altijd wat lastig op PP.

 0
Avatar Maynard-J
wo 08 jan 2014 17:19

Maynard-J Aha, op de PP-site is het podium voor alle acts al gegeven, dat had ik niet gezien. Behalve Metallica staan ze allemaal op het 3FM Stage, en dat is inderdaad het tweede openluchtpodium aan de noordkant.

De tent heette de laatste keer geloof ik Brand Bier Stage, maar kan afhankelijk van sponsorafspraken zomaar weer een andere naam krijgen.

 0
Avatar Marek
do 09 jan 2014 13:19

Marek Zal me niks verbazen als we over een aantal jaar een Katy Perry, Beyonce, Bruno Mars of en Miley Cyrus als afsluiten zien. Maargoed, het heet ook niet PinkRock. Jammer.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.