Line-up van Where The Wild Things Are 2014 compleet

wtwta
Line-up van Where The Wild Things Are 2014 compleet
Door Marz667 op 23 januari 2014 - 11:37 1 Met de komst van Kadebostany, Rangleklods, The Mispers, Afterpartees en Maydien is de line-up van Where The Wild Things Are 2014 compleet. De nieuwe acts zijn naar aanleiding van hun optredens op het jaarlijkse showcase festival Eurosonic/Noorderslag vorige week aan het programma toegevoegd.



Eerder werden namen als Franz Ferdinand, Trentemøller, Moderat, De Staat, Fitz & The Tantrums en Thomas Azier bekend gemaakt.

Where The Wild Things Are is het eerste Nederlandse festival dat muziek met een weekend in een bungalowpark combineert. De kosten voor bungalow inclusief festivalkaart lopen uiteen van € 179 tot € 219, afhankelijk van type accommodatie.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



noorderzon 2013

EERSTE BEVESTIGING HOOFDPROGRAMMA NOORDERZON BEKENDDe plannen en ideëen voor Noorderzon begint duidelijkere vormen aan te nemen....

dauwpop2013nieuws1

JETT REBEL, MICHAEL PRINS, TAYMIR EN MEER NAAR DAUWPOP Afgelopen weekend heeft de organisatie van Dauwpop negen nieuwe artiesten...

REACTIES

Avatar Jninez
do 23 jan 2014 23:28

Jninez Ik wil zo graag, maar ik vind het jammer dat je het perse met een bungalow moet combineren. Waarom geen dagkaarten of losse kaartjes?

 0
Avatar QuintMidas
vr 24 jan 2014 08:49

QuintMidas Omdat dat de sfeer van het festival compleet zou veranderen. Het is juist de bedoeling om een intiem (dorps?) sfeertje te creeëren zonder de ongemakken van een camping. Ik ben er vorig jaar geweest en mede door het tamelijk troosteloze bungalowpark en het slechte weer (24/7 regen en natte sneeuw) ontstond er heel erg een we-zijn-er-nu-toch-dus-we-moeten-er-met-zijn-allen-maar-wat-van-maken-sfeertje. Heel apart en leuk om mee te maken.

 0
Avatar awakening
vr 24 jan 2014 10:16

awakening Was Bungalup, georganiseerd door meubelstukken, niet het eerste festival dat muziek met een weekend combineerde?! Volgens mij gaven zij in datzelfde bungalowpark het voorbeeld.

 0
Avatar awakening
vr 24 jan 2014 10:19

awakening een weekend in een bungelowpark dan he, voor er weer commentaar komt ;-)

 0
Avatar QuintMidas
vr 24 jan 2014 10:48

QuintMidas awakening schreef:
Was Bungalup niet het eerste festival dat muziek met een weekend combineerde?! Volgens mij gaven zij in datzelfde bungalowpark het voorbeeld.


In Nederland inderdaad. Maar zij hebben het op hun beurt weer afgekeken van All Tomorrow's Parties in Engeland.

http://en.wikipedia.org/wiki/All_Tomorrow%27s_Parties_(music_festival)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.