Recensies: Deftones, Papa Roach, Intwine, Lemonheads

Door Stofje op 13 november 2006 - 22:03 1 De laatste tijd stromen de recensies van de grotere releases binnen. Soms gaat het zó hard, dat sommige grote releases bijna geruisloos voorbij komen. Vandaar een klein overzichtje van de releases van de afgelopen 2 weken.

Deftones - Saturday Night Wrist
Het afgelopen festivalseizoen stonden ze op ongeveer alle grote festivals van Europa (Werchter, Download, Rock Am Ring, Roskilde, Pinkpop) en dat geeft dan toch weer de status van Deftones weer. Volgend jaar staan ze in de Tilburgse 013 en in Paradiso!

Intwine - Pyrrhic Victory
Op zich is de bandpagina van Intwine op deze site behoorlijk uitgebreid. Héél veel foto's, héél veel festivals in het verleden en uiteraard de tour van Intwine om dit album te promoten.

Papa Roach - The Paramour Sessions
Alweer het vierde album van Papa Roach, dat 6 jaar geleden met Last Resort een grote hit in Nederland scoorde. Vorige maand stonden ze in de 013 om nummers van dit nummer ten gehore te brengen.

The Lemonheads - The Lemonheads
The Lemonheads stonden alleen in de Melkweg, zo'n 3 weken geleden. De beoogde opvolgers van Nirvana in het grunge-genre leveren in ieder geval een nieuw album en wellicht binnenkort wat optredens?

Hieronder nog enkele recensies:

Alamo Race Track - Black Cat John Brown

Isobel Campbell - Milkwhite Sheets

Iron Maiden - A Matter of Life and Death

Hou, voor veel meer recensies, de recensiesectie in de gaten!


Noorderslag/Eurosonic

NOORDERSLAG 2007: HÉÉL VÉÉL NAMENDe laatste jaren is het Noorderslag weekend uitgegroeid tot een van de...

amsterdam_logo_news.jpg

UB40, LUCIE SILVAS, THE SUGABABES EN MEER OP DE DAM Het International Children’s Peace Prize Concert a.s. zondag op de Dam in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.