Bring Me The Horizon, Within´ Temptation en meer voor Download Festival

Bring me the horizon
Bring Me The Horizon, Within´ Temptation en meer voor Download Festival
Door JenniferWorrell op 26 februari 2014 - 09:30 1 Vanaf vandaag is er nog een hele lijst namen toegevoegd aan de line-up van het Download Festival 2014. Zo zullen Bring Me The Horizon, Within' Temptation, Behemoth en Twisted Sister ook op het podium te zien zijn. Naast deze grote namen zijn er nog een aantal anderen die ook vanaf vandaag op de poster van het festival zijn verschenen. Sepultura, Fozzy, The Dan Reed Network, Skillet, Tyketto, Winger, We Came As Romans, Cage The Gods, Zebrahead, Twenty One Pilots, Skyharbor, The Howling, Zoax, Press to Meco, Collibus, Reignwolf, Radkey, Bad Touch en Monuments zullen ook allemaal hun opwachting maken.

Tot slot is ook bekend geworden dat de band Trivium op de zondag headliner van het tweede podium zal zijn in plaats van het kleinere Redbull podium.

Download vindt plaats van 13 tot en met 15 juni in Donington Park in Engeland. Eerder werd onder andere al bekend dat Linkin Park, Avenged Sevenfold en Aerosmith het festival dit jaar zullen headlinen.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefpinkpop20142

THE BOXER REBELLION EN CHEF'SPECIAL BEVESTIGD VOOR...Wederom zijn er nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van Pinkpop 2014. Zo...

pinkpop20145

'EPICA OP PINKPOP EN PARKPOP' Volgens promotor Pias staat de Limburgse metalband Epica op Pinkpop en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.