Eli "Paperboy" Reed en meer naar Heartland Festival

elipaperboyreed
Eli "Paperboy" Reed en meer naar Heartland Festival
Door JenniferWorrell op 28 februari 2014 - 10:20 1 Onlangs heeft de organisatie van het Heartland Festival drie nieuwe namen aan de line-up van het festival toegevoegd die nu dus steeds meer vorm aan het krijgen is. Nieuw op het affiche zijn dan ook: Eli "Paperboy" Reed, Clean Pete en Blue Grass Boogiemen. Zij zullen naast eerdere bevestigingen zoals Israel Nash Gripka, Band Of Heathens, Handsome Family en Giant Tiger Hooch op 2 mei 2014 op het festival te zien zijn. Meer bekendmakingen zullen in de komende tijd nog volgen.

Kaarten voor het festival kunnen via de website van Metropool gekocht worden. In de voorverkoop kosten ze 22,50 euro, aan de kassa zijn ze 25 euro en met een CJP-pas kunnen ze voor 20 euro per stuk gehaald worden.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



couleurcafenews

CHINESE MAN, MORCHEEBA, PROTOJE EN MEER NAAR COULEUR...Na de eerste acht bevestigingen zijn er nog meer nieuwe namen aan de line-up...

spotify

SPOTIFY-PLAYLISTS VANAF VANDAAG WEER BIJGEWERKT Met alle nieuwe aankondigingen die zich de ronde doen voor de festivals van...

REACTIES

geen avatar
vr 28 feb 2014 11:19

mcmaurice En weer een americanafestival rijker, maar om Blue Highways te kunnen vervangen moet men echt met meer overtuigende namen komen, zeker als je 25 euro voor een kaartje vraagt.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.