Programmering NightLiveXS Awards 2007

Door COZ op 24 november 2006 - 11:00 1 Het grootste gedeelte van de live-acts dat een optreden zal verzorgen tijdens de derde editie van de NightLiveXS Awards is bekend. A Balladeer, C-Mon & Kypski, Daan (B), The Family Stand (USA), Green Hornet, Hitch (BE), Mint (B), Silence is Sexy, Textures en Typhoon zullen op 11 februari allemaal live aan het werk te zien zijn. Op verkiezingavond 22 november werden de namen onthuld in het dagelijkse Kink FM-radioprogramma NightLiveXS.Eerder werd al bekend dat ook de zes populairste Local Heroes van 2006 (Believeisadoubt, Elstar, Gentlemen LTP, Griffin, Monokraft en Zomotta)een akoestisch optreden zullen doen in de Dommelsch-kelder.

De avondvullende ceremony rondom de uitreiking van de elf NightLiveXS Awards vindt op zondag 11 februari plaats in Paradiso Amsterdam. LiveXS Popmagazine en Kink FM organiseren de avond in 2007 voor de derde keer. De voorverkoop start op zaterdag 25 november via Ticket Service en de bekende voorverkoop-adressen. Entreekaarten kosten ook dit jaar slechts tien euro.


Rock Werchter 2003 bijtje3

DATUM ROCK WERCHTER 2007 MOGELIJK UITGELEKTZo net voor het weekend bereikt ons heel interessant nieuws. Een bijdehante...

Noorderslag/Eurosonic

START VOORVERKOOP NOORDERSLAG + NIEUWE NAMEN De voorverkoop van Noorderslag en de passe-partouts voor het gehele...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.