Nederlandse Wacken Metal Battle finale op koningsdag naar de Effenaar

wacken metal battle
Nederlandse Wacken Metal Battle finale op koningsdag naar de Effenaar
Door JenniferWorrell op 11 maart 2014 - 12:07 1 Dit jaar zal voor de zevende keer de Wacken Metal Battle (NL) plaatsvinden; een wedstrijd waarbij zes bands zullen strijden voor het veroveren van een plek op het podium tijdens het Wacken Open Air festival.

De finale van de Wacken Metal Battle (NL) zal voor het eerst plaatsvinden in poppodium de Effenaar. Hierbij wordt uit de twee resterende bands de officiële winnaar uitgekozen. Deze winnaar zal vervolgens op het podium tijdens het Wacken Open Air festival tegen 29 andere winnaars strijden voor de ultieme hoofdprijs, namelijk: een platendeal bij Nuclear Blast.

Kaarten voor deze finale in de Effenaar zijn vanaf zaterdag 15 maart te koop via de website van het poppodium en kosten 7,50 euro per stuk.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



biesenrock

EVERGREY, KING HISS EN ANDEREN VOOR BIESENROCKOnlangs hebben de organisatoren van het festival Biesenrock, dat op 1 en 2...

Nova Rock

LIMP BIZKIT EN CRAZY TOWN NAAR NOVA ROCK IN OOSTENRIJK Limp Bizkit en Crazy Town zijn toegevoegd aan de line-up van Nova Rock....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.