deBeschaving introduceert tickets met zongarantie

FestivaldeBeschavinggroot
deBeschaving introduceert tickets met zongarantie
Door JenniferWorrell op 08 april 2014 - 14:28 1 Voor de aankomende editie van deBeschaving, introduceert het festival iets nieuws. In de webshop zijn namelijk vanaf vandaag een beperkt aantal festivaltickets met zongarantie te koop. Dit wil zeggen dat bezoekers het recht hebben om hun geld terug te vragen bij slecht weer.

Na een brainstorm samen met NOS weerman Peter Kuipers hebben zij uiteraard wel een ondergrens gesteld om zo eventuele discussies te voorkomen. Een KNMI weersvoorspelling met een maximum temperatuur van minder dan 20 graden en een kans van meer dan 50% op regen zal hiervoor de doorslag geven.

Wanneer dit het geval is kunnen de tickets uiterlijk tot 7 juli bij de organisatie geretourneerd worden en zorgt ticketpartner Eventim voor de financiële afhandeling.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



incubatenewsss

GOAT EN 23 ANDERE NIEUWE NAMEN VOOR INCUBATEHet Tilburgse festival Incubate heeft twee dozijn nieuwe namen de wereld in...

deBeschaving 2014

MARBLE SOUNDS, THE JEZABELS EN MEER VOOR DEBESCHAVING Het programma van deBeschaving is onlangs weer uitgebreid met een aantal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.