Feestdagenovezicht 2006!

Door Marz667 op 15 december 2006 - 06:49 1 Moet jij met de feestdagen naar de (verplichte) familiereünie om te gaan gourmetten? Of ga je liever met een paar vrienden de stad in? Festivalinfo geeft hierbij een overzicht met de leukste plekken waar je de feestdagen door kunt brengen.

Tweede kerstdag (dinsdag 26 december) kun je naar Amsterdam voor een concert van Finntroll in de Melkweg of Audio Bullys in The Sand. De laatste dag van het jaar kun je naar een concert van Pzychobitch in Baroeg, naar Venetian Snares in Metropool of naar (wederom) Audio Bullys in de Waerdse Tempel.

Wil je liever een avondvullend programma, de laatste dagen van het jaar kun je terecht op veel festivals. De 29e kun je bijvoorbeeld naar SchoolBlast (o.a. Karmakonga en Psychotronica). De dag hierna is er Oud&nieuw Punkfest in de Goudvishal. Op zondag 31 december zelf kun je zoals elk jaar terecht op érg veel plekken, zoals: London Calling (o.a. PUSA) in Paradiso, Old & New Fuif (o.a. Elle Bandita) in WaterFront en zoals elk jaar bij QrimeTime (o.a DJ Dana en Technoboy in de Heineken Music Hall.

Mocht de nieuwjaarswisseling liever in het buitenland zoeken, dan kun je ook terecht bij een concert van Kylie Minogue in Londen. Dit in de Wembley Arena.

Vind je al het bovenstaande maar niks en ga je heel iets anders doen? Laat het dan weten in het forum.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



braadworst_duitsland_news.jpg5

NIEUWE NAMEN VOOR DUITSE FESTIVALSNaast al het grote-namen-nieuws zijn er vaak ook vele line-up toevoegingen...

Pinkpop 2007 logo24

"IGGY POP OP PINKPOP 2007" Iggy Pop speelt mogelijk op Pinkpop 2007. Dit heeft festivaldirecteur Jan...

REACTIES

Avatar sneezy
vr 15 dec 2006 11:56

sneezy niets mis met gourmetten

 0
Avatar BasP
vr 15 dec 2006 12:51

Wrong en niets mis met Finntroll!

 0
geen avatar
vr 15 dec 2006 17:48

GuppieBIER Niets mis met familiereünie... ofja, toch wel :-P

 0
Avatar Mantacowboy
vr 15 dec 2006 18:48

Mantacowboy ik zou 23,24,25 en 26 december naar Jovink kunnen gaan maar ik hou het denk ik maar bij alleen 23 december :P 25 december gaan we cadeau's uitpakken met 8 personen en zo als het nu lijkt komen er zo'n 60 cadeaus onder te liggen dus we zijn wel even bezig met uitpakken :P

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.