Lowlands is uitverkocht

lowlandsnieuwsgroot
Lowlands is uitverkocht
Door klaask op 13 mei 2014 - 11:43 1 Even leek het erop dat het niet meer zou gebeuren, maar het is zover: Lowlands 2014 is uitverkocht. Eerder vanochtend werd een lading nieuwe namen naar buiten werd gebracht, waaronder Snoop (Dogg) Lion, Triggerfinger, Gesaffelstein, Kaiser Chiefs en Blood Red Shoes. Voldoende om de laatste twijfelaars te doen besluiten om alsnog tot aankoop over te gaan, zo blijkt nu.

De afgelopen jaren was de kaartverkoop voor Lowlands een grote loterij; de vraag was vele malen groter dan het aanbod en de tickets vlogen in enkele uren de digitale winkel uit. Dit jaar liep het allemaal iets minder snel dan we gewend waren, maar ruim drie maanden voordat het festival losbarst, zijn alle kaarten aan de man gebracht.

Lowlands waarschuwt op zijn website voor zwarthandel. De organisatie schrijft: "Als je kaarten van iemand wil overkopen, doe dit dan alleen van mensen die je persoonlijk kent en volledig vertrouwt."

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zomerparkfeest

ZOMERPARKFEEST BOEKT KENSINGTON, TOWN OF SAINTS EN...Het Zomerparkfeest heeft weer een reeks van twaalf nieuwe namen aan het...

Baroeg Podium

RAGGENDE MANNE EN CLAN OF XYMOX NAAR BAROEG OPEN AIR De organisatie van het festival Baroeg Open Air heeft vandaag twee nieuwe...

REACTIES

geen avatar
di 13 mei 2014 14:42

Cuzimondrugs Ahaha x] nu pas? Om te lachen gewoon. Al lang blij dat ik mijn kaartje heb voor pukkelpop!

 0
Avatar CmpngFlghtTLwlndsPrd
wo 14 mei 2014 08:29

CmpngFlghtTL.. Vreemde reactie Cuzimondrugs. Voor een festival met zo'n matige line up met zo'n prijs is het zeer knap dat ze zelfs 3 maanden voor aanvang uitverkopen. Lowlands is niet dood, het "je moet er een keer geweest zijn" is er een beetje af. Gelukkig maar.

 0
Avatar jeroensiep
wo 14 mei 2014 12:52

jeroensiep Fijn voor Lowlands, dan komen er ten minste ook echt mensen voor bepaalde namen en niet puur op de gok. (en daarna zeiken over de line-up)

 0
Avatar skabuoy
wo 14 mei 2014 15:17

skabuoy Pfff.... Sinds ik (eind jaren 90) voor het eerst naar Lowlands ging, is het (bij mijn weten) altijd uitverkocht geweest. In die jaren soms pas de week voor het festival zelf, maar altijd uitverkocht. Ik kocht weliswaar altijd mijn kaartje ook al zodra ik doorhad dat de voorverkoop begonnen was (kon een paar weken tussen zitten), maar ik heb nooit geklaagd over de programmering. Misschien omdat ik altijd voor de kleine bandjes ging. Alpha? Soms, als er een leuke band speelde (vaak als eerste, in een bijna lege tent).
En wie weet... Ook kleine bandjes worden groot.
Coldplay gezien bij voorbeeld. In een halfvolle, kleine tent, voor misschien 1000 man.
Gestopt met Lowlands toen ze 10 euro service kosten gingen rekenen voor absoluut NUL service. Ja, je kunt het kaartje zelf uitprinten... Joh! Tof!
Moet je natuurlijk wel (de beschikking over) een printer hebben, anders ben je redelijk genaaid omdat er geen andere manieren zijn om aan een kaartje te komen.
Maar zelfs MET een printer... Die gasten steken per verkocht kaartje een tientje extra in hun zak, terwijl ze er totaal geen omkijken naar hebben. En jij maar hopen dat je thuisprintertje niet NET op de plek van de barcode een minuscuul klein wit veegje geeft waardoor je printje waardeloos wordt.
En toch, Lowlands als totaalfestival is het leukste grote festival waar ik ooit geweest ben. Was, bedoel ik. Mij zul je er dus niet meer zien.

 0
Avatar tobyhazenberg
wo 14 mei 2014 15:51

tobyhazenberg 2003/2004/2005 niet uitverkocht, wèl veel verkocht. Iedereen veel plezier gewenst. En wellicht tot ooit, als de programmering meer verassingen en variatie heeft.

 0
geen avatar
zo 18 mei 2014 07:44

Julius Cuzimonsdrugs de line up voor pukkelpop is praktisch hetzelfde als die van lowlands en 'slechts' 30 euro goedkoper.
Vverder merk ik vooral dat het salonfehig is om lowlands niks meer te vinden en de line up slecht en niet verassend. Een beetje als je favoriete band ineens bekend is en je het dan maar niks meer vind.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.