Win festivalkaarten bij SLAM!FM

slamfm
Win festivalkaarten bij SLAM!FM
Door HarmG op 23 mei 2014 - 00:20 1 Een festivalzomer duurt lang, weten wij bij Festivalinfo natuurlijk ook. Helaas kosten de kaartjes veel geld, de biertjes nog veel meer en moeten we op een bepaald moment nog keuzes gaan maken ook. Of toch niet? Bij SLAM!FM geven ze namelijk gewoon gratis festivalkaarten weg!

En niet een lullig festival, maar gewoon een hele zomer lang gratis festivalkaarten!

Wat je daarvoor moet doen? Bijzonder weinig. Gebruik de SLAM!FM Festival app en claim je plekje op het festivalterrein! Wij hebben onze fictieve tentjes allang neergezet, maar wie weet ga jij er uiteindelijk met die prijs vandoor en kun je met drie vrienden gratis naar een festival.

Deze week maak je kans op een set kaarten voor Dancefloat op 5 juli, waar onder meer The Opposites, Chuckie en Benny Rodrigues van de partij zijn voor een optreden. Sowieso de moeite waard natuurlijk, maar wat nou als je het geld voor een kaartje kan gebruiken om je nieuwe liefde te imponeren met een goede cocktail? Wij zouden het wel weten.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rock Herk nieuws2

GOD IS AN ASTRONAUT, THE SEDAN VAULT EN MEER NAAR...Het affiche van het festival Rock Herk is zojuist opnieuw verrijkt met een...

intothegreatwideopen

FUCK BUTTONS EN VIER ANDEREN NAAR INTO THE GREAT... Into The Great Wide Open heeft een handvol nieuwe namen voor de editie van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.