Lowlands krijgt afhaalchinees en gaarkeuken

lowlandsnieuwsgroot
Lowlands krijgt afhaalchinees en gaarkeuken
Door JenniferWorrell op 03 juni 2014 - 15:56 1 De aankomende editie van Lowlands zal op het gebied van eten voorzien worden van zowel een afhaalchinees als een gaarkeuken en een Italiaans restaurant. Dit maakt 3voor12 bekend middels hun artikel.

De afhaalchinees zal er eentje zijn zoals wij die kennen, met luikje, wachtruimte, aquarium en leesmap. Het Italiaanse restaurant gaat zich op het eiland bevinden waar je met een bootje naartoe moet varen. Vervolgens kun je hier drie gangen eten. Tot slot is er dan nog de gaarkeuken voor de mensen met een iets kleiner budget. Het recept dat hier gehanteerd wordt is: heel veel simpel eten voor weinig geld.

Wil jij hier ook van genieten? Dan moet je van 15 tot en met 17 augustus op het festivalterrein in Biddinghuizen te vinden zijn. Voor Lowlands zijn echter geen kaarten meer te koop. Het festival is sinds enkele weken uitverkocht.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



intothegreatwideopen

CHARLES BRADLEY EN MEER VOOR ITGWOInto The Great Wide Open voegt vandaag drie nieuwe muzieknamen aan de affiche...

pinkpop2014

PINKPOP KRIJGT EXTRA WATERTAPPUNTEN IN VERBAND MET... Aangezien de weersverwachting voor het Pinksterweekend veel zonnestralen en...

REACTIES

Avatar boelex
di 03 jun 2014 16:46

boelex waarschijnlijk een eurotje of 40 p.p. voor een bak bami van de Lidl en een satestokje

 0
Avatar kingxatan
di 03 jun 2014 18:55

kingxatan Doe mij die gaarkeuken maar

 0
geen avatar
wo 04 jun 2014 08:55

mcmaurice En vergeet de Hemaworst niet. Dat krijg je met die dure kaartjes. Dan gaan die jongelui bezuinigen op eten. Ik ga wel naar North Sea Jazz. Daar krijg je tenminste fatsoenlijk te eten.

 0
Avatar Afvalzak
wo 04 jun 2014 09:17

Afvalzak Lowlands is altijd prima eten, de meeste festivals zijn er de laatste jaren op vooruitgegaan. Waar het vroegah alleen een bak lauwe patat of een hamburger was kan je nu van Chinees tot Italiaans halen.

Wat mij betreft een prima ontwikkeling. Het is inderdaad wel jammer dat een bordje bami met saté op een gemiddeld festival rond de 10 euro kost.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.