Huntenpop boekt onder meer Dotan en Dudettes en komt met extra podium

dotan
Huntenpop boekt onder meer Dotan en Dudettes en komt met extra podium
Door JenniferWorrell op 10 juni 2014 - 16:05 1 De organisatie van Huntenpop heeft zojuist de komst van een aantal nieuwe namen bevestigd. Het zaterdagprogramma is vanaf vandaag verrijkt met Therapy?, Dotan (foto), Jo Harman, Black Marble Selection, Villa Zeno, Dudettes en Leeways. Hiernaast zijn Kraantje Pappie, FeestDJRuud, DJ Danjah & VJ's Snorren en Baarden, The Dirty Daddies, Coldplace, ACDCUK, Crystal Dream Plays U2 en Hooked Plays Grohl toegevoegd aan de traditionele Tribute Night op de openingsavond.

Huntenpop is ook naar buiten gekomen met het feit dat zij tijdens de aankomende editie over een extra podium beschikken. Het programma hiervan zal bestaan uit frisse, jonge bandjes uit binnen- en buitenland.

De kaartverkoop is inmiddels volop aan de gang via de website van het festival. Voor toegang tot de openingsavond betaal je 15 euro. Een kaart voor de zaterdag kost 35 euro en een passe-partout inclusief camping heb je voor 59 euro. Huntenpop vindt plaats op 22 en 23 augustus in Ulft.


Metropolis 2012

TWENTY ONE PILOTS EN VIER ANDEREN NAAR VOOR METROPOLISDit weekend stonden ze nog op Pinkpop te knallen, over een maandje is...

racoon

RACOON EN MEMPHIS MANIACS NAAR ZOMERPOP HOOGWOUD Zomerpop in het Noord-Hollandse Hoogwoud heeft de eerste namen van de editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.