Metropolis Festival komt met Talent Stage

Sfeer Festival chill Smeerboel
Metropolis Festival komt met Talent Stage
Door JenniferWorrell op 16 juni 2014 - 14:38 1 Op de 26e editie van het Metropolis Festival zal deze voorzien worden van een nieuw podium, namelijk: het Talent Stage. Het podium zal beklommen worden door zeven acts die een week voor aanvang van het festival geselecteerd worden door Metropolis.

Na afloop van deze optredens gedurende het festival is er ook een vakjury aanwezig die uiteindelijk een winnaar van de aanmoedigingsprijs zal benoemen die niet alleen met een bokaal naar huis gaat, maar ook studiotijd in een professionele muziekstudio on Rotterdam wint.

Muzikanten die hiervoor in aanmerking willen komen, kunnen zich aanmelden tot vrijdag 27 juni. Hiervoor moet je wel onder de 18 jaar zijn. Metropolis vindt plaats op 6 juli in het Rotterdamse Zuiderpark. De entree is gratis.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Incubate

INCUBATE BOEKT CARTER TUTTI VOID, GOD IS AN...De line-up van Incubate is zojuist weer uitgebreid met de toevoeging van een...

Pisart Festival 20131

UB40, ROWWEN HÈZE EN MEER VOOR PISART FESTIVAL De organisatie van het Pisart Festival heeft zojuist het volledige programma...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.