Recensies: Depeche Mode, Moby, Fat Joe, ...

Door Stofje op 17 januari 2007 - 14:33 1 Ook in het nieuwe jaar zullen Festivalinfo en Podiuminfo weer de nieuwste cd's voor je recenseren. We willen meer dvd's recenseren, we willen meer genres gaan recenseren, we willen meer majors gaan recenseren, kortom, hou deze recensiesectie in de gaten!

Hieronder een overzichtje van de laatst geplaatste recensies:

Depeche Mode - The Best of (Volume 1)
In 2006 o.a. te zien in Ahoy en op Rock Werchter. De invloedrijke band Depeche Mode komt met een verzamelaar, waar ook een DVD bij ingesloten zit.

Moby - The Very Best of
Ook Moby gaf een verzamelaar uit, waarop hij de nadruk legt op zijn nieuwste werk. Ben je Moby dus na Everything is Wrong of I Like to Score uit het oog verloren? Dan is hier veel nieuws op te ontdekken.

We Are Scientists - Crap Attack
We blijven bij de verzamelaars, alhoewel deze van We Are Scientists er eentje is met vooral b-kantjes en zogenaamde rarities. Stonden op Pukkelpop en in het voorprogramma van de Kaiser Chiefs.

Fat Joe - Me, Myself and I
Het zevende album van gangsterrapper Fat Joe alweer. Hij stond vorig jaar nog in Paradiso te verhalen over zijn gangster verleden, op zijn zevende album doet ie niet anders.

En verder nog:
Albert Hammond Jr - Yours to Keep (Gitarist van The Strokes)
Jay Reatard - Blood Visions
Tenacious D - The Pick of Destiny

Meer recensies vind je in de recensiesectie.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefNieuws - divers nieuws17

FESTIVALNIEUWS: NIEUWE NAMEN VOOR GROEZROCK, PESTPOP...En toen was het weer tijd voor nog meer nieuwe festivalnamen. Dit keer vier...

Mindless Self Indulgence10

OOK MINDLESS SELF INDULGENCE NAAR POWERFEST 2007 (+... Het begint intussen een beetje saai te worden met alweer een Powerfest...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.