Drie nieuwe acts voor London Calling

London Calling caller
Drie nieuwe acts voor London Calling
Door Anjelica op 05 september 2014 - 16:09 1 London Calling heeft vandaag drie nieuwe namen bekend gemaakt. Op vrijdag 31 oktober staat Saint Motel op het podium en het programma van zaterdag 1 november is uitgebreid met The Mispers en Fever the Ghost.

De Amerikaanse band Saint Motel is voornamelijk bekend van het nummer My Type dat momenteel veel te horen is op de Nederlandse radiostations. Fever the Ghost komt uit Australië en maakt funky psychedelische popliedjes en The Mispers uit London zal hun mix van folk, pop en rock in Paradiso laten horen.

Onder andere Kate Boy, Bad Breeding, Wild Child, Spoon, Sebadoh en Coves stonden al op de affiche van het tweedaagse festival dat wordt gehouden in Paradiso, Amsterdam. Je vind de volledige line-up van London Calling hier.

Dagkaarten zijn reeds in de verkoop en kosten 20 euro. Ook zijn er passe-partouts verkrijgbaar voor 35 euro.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



neuroticdeathfest

EERSTE NAMEN VOOR NEUROTIC DEATHFEST 2015De eerste namen voor de 2015-editie van het Tilburgse extreme metal festival...

restisnoise

LAATSTE NAMEN REST IS NOISE FESTIVAL BEKEND Met de psychedelische folk van Daniel Bachman , de Canadees Gabriel Saloman...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.