Multi-instrumentalist Binkbeats debuteert op Le Guess Who?

leguesswho
Multi-instrumentalist Binkbeats debuteert op Le Guess Who?
Door Anjelica op 01 oktober 2014 - 15:27 1 Op 22 november zal Binkbeats (Frank Wienk, onder andere bekend van The Kyteman Orchestra) tijdens Le Guess Who? voor het eerst zijn persoonlijke werk presenteren.

De 'Beats Unraveled' filmpjes van Binkbeats waren de afgelopen maanden een grote hit op internet. In de filmpjes probeert Bink door middel van het 'loopen' van akoestische instrumenten bekende nummers te imiteren. Hij maakt hierbij gebruik van ieder denkbaar instrument, van de Chinese harp tot plastic bekers. Op het podium zal hij op dezelfde manier te werk gaan maar dan voornamelijk met eigen producties.

Le Guess Who? vindt plaats van 20 tot en met 23 november op verschillende locaties in Utrecht. Vierdaagse passe-partouts zijn verkrijgbaar voor honderd euro. Dagkaarten zijn er vanaf 30 euro. 

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



valhalla

ROBIN SCHULZ EN JORIS VOORN NAAR WAY TO VALHALLA...De Duitse DJ Robin Schulz en de Nederlander Joris Voorn zijn toegevoegd...

intothegreatwideopen

DATA INTO THE GREAT WIDE OPEN EN HERE COMES THE... Daar zijn ze dan: de data voor Into The Great Wide Open en Here Comes The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.