Nieuwe namen en randprogramma Grasnapolsky

nuno dos santos
Nieuwe namen en randprogramma Grasnapolsky
Door klaask op 09 december 2014 - 11:09 1 Het festival Grasnapolsky heeft een nieuwe lichting namen naar buiten gebracht. Het gaat om St. Paul Zendershow, Nuno Dos Santos (foto), Het Universumpje, Alumna, Roald van Oosten, Oh Thunder, Wolf in Loveland, Okke Punt, Nana Adjoa, Julien Mier en De Tropen.

Ook het eerste deel van de randprogrammering is bekend. Het Centrum voor Analoge Fotografie Utrecht laat je kennis maken met fotografietechnieken van vroeger. Motion Paintings doet iets met de architectuur van Kootwijk, Sanne Kabalt brengt de video-installatie Wolf Hunt Haunted mee en Melanie Marsman gaat op zoek naar bijzondere verhalen achter het dorpsleven van Radio Kootwijk. Tot slot is er Alle Hens! met Eveline Didderen. Zij nodigt bezoekers uit om samen met elkaar een installatie te bouwen op de vijver van Kootwijk.

Grasnapolsky vindt plaats van 6 tot e n met 8 februari op het terrein van Kootwijk bij Apeldoorn. Kaarten kosten 40 euro per dag (zaterdag of zondag) en 75 euro voor het hele weekend.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



serious request

JETT REBEL, MR. PROBZ EN MEER OP 3FM SERIOUS REQUEST...Nog een dikke week en dan gaan 3FM-dj's Domien, Gerard en Coen het Glazen...

rampage

CHASE & STATUS NAAR RAMPAGE Het Belgische Rampage heeft een nieuwe naam aan de line-up toegevoegd....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.