Vanaf nu ook dagkaarten te koop voor Roadburn

roadburn
Vanaf nu ook dagkaarten te koop voor Roadburn
Door Anjelica op 09 december 2014 - 15:43 1 Vanaf vandaag zijn er voor alle festivaldagen van Roadburn ook losse kaarten te koop, meldt 3voor12 op hun website.

De afgelopen 8 jaar waren er wel aparte kaarten verkrijgbaar voor de Afterburner op zondag maar kon je voor de overige festivaldagen alleen 3- of 4-dagenkaarten kopen. Daar is nu verandering ingekomen.

Het festival heeft voor alle festivaldagen 400 losse dagkaarten in de verkoop gedaan. Organisator Walter Hoeijmakers vertelt aan 3voor12 dat de organisatie deze beslissing onder andere genomen heeft omdat Roadburn zelf breder is geworden wat genres betreft. Hoeijmakers geeft aan dat de organisatie van verschillende kanten te horen kreeg dat de behoefte aan dagkaarten groot was door het gevarieerde programma.

Roadburn vindt volgend jaar plaats van 9 tot en met 12 april in de Tilburgse 013. Onder andere Wovenhand, Enslaved, Anathema en Acid Witch treden op. Een dagkaart koop je voor ongeveer 60 euro exclusief servicekosten.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



downtherabbitholeklein

DATA DOWN THE RABBIT HOLE 2015 BEKENDLowlands-zusje Down The Rabbit Hole heeft de data voor 2015 bekendgemaakt....

jera15

ENTER SHIKARI EN TERROR NAAR JERA ON AIR Jawel, twee nieuwe namen voor Jera On Air op deze dinsdagmiddag. Het gaat om...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.