Theaterinitiatief De Verleiders naar Lowlands

De Verleiders
Theaterinitiatief De Verleiders naar Lowlands
Door GraciaVisscher op 27 maart 2015 - 12:30 1 De Verleiders zijn deze zomer te vinden op de drieëntwintigste editie van “A Campingflight to Lowlands Paradise” met theaterstuk 'Door De Bank Genomen'. Lowlands vindt van 21 t/m 23 augustus plaats op evenementerrein Walibi Holland in Biddinghuizen. Kaarten voor het festival, camping en pendelbus kosten €195,- incl. servicekosten.

Het stuk 'Door De Bank Genomen' stelt de moraal aan de top van het bankwezen aan de kaak. Dat slangennest van graaicultuur en zelfverrijking, zoals de recente loonsverhoging die de top van ABN Amro en ING zichzelf toekende, onder een storm van publieke woede en maatschappelijk protest.

De voorstelling van De Verleiders is onderdeel van het theaterprogramma op Lowlands. Het volledig theaterprogramma van Lowlands wordt binnenkort bekendgemaakt.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dekmantel

DEKMANTEL FESTIVAL KOMT MET NACHTPROGRAMMERING IN DE...Het Dekmantel festival, dat 30 juli t/m 2 augustus in het Amsterdamse Bos...

Pitch

HOT CHIP, CLAP! CLAP! EN MEER NAAR PITCH FESTIVAL Voor Pitch Festival zijn veertien nieuwe namen bekend gemaakt. Op dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.