Geen Dauwpop en Oerrock voor Kensington

kensington
Geen Dauwpop en Oerrock voor Kensington
Door RobZ op 14 mei 2015 - 13:22 1 's Lands grootste rockband Kensington had dit weekend weer een druk festivalschema voor de boeg. Stemproblemen voor zanger Eloi gooien echter roet in het eten. Op Facebook meldt de band het volgende:

Vanwege stemproblemen van Eloi zijn we helaas genoodzaakt, op doktersadvies, de volgende shows te cancelen: Dauwpop, Oerrock en Muziekweekend Pesse. We vinden het heel erg vervelend, we doen niets liever dan spelen, maar gezondheid gaat boven alles. Dit is overmacht en we balen enorm. We hopen op jullie begrip.
Casper, Niles, Jan en Eloi


Erg jammer voor Dauwpop, Oerrock en Muziekweekend Pesse, dus. Dauwpop, dat vandaag gehouden wordt, heeft in Douwe Bob een vervanger gevonden. Oerrock en Muziekweekend Pesse hebben nog iets langer om te bepalen wie ze de band laten vervangen.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mezz Logo Nieuw

EERSTE NAMEN TERRASCONCERTEN BEKEND GEMAAKTVanaf zondag 14 juni staat Mezz Breda weer een aantal zondagen in het teken...

dauwpop2013nieuws

LATE UITVALLER EN ONDERSTEUNING FESTIVALINFO APP... Morgen is het dan eindelijk Hemelvaartsdag en dus tijd voor Dauwpop! Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.