Gezocht: enthousiaste sfeerfotografen om festivallend Benelux vast te leggen!

Best Kept Secret 2018 sfeer
Gezocht: enthousiaste sfeerfotografen om festivallend Benelux vast te leggen!
Door HarmG op 03 juni 2015 - 15:34 1 Het festivalseizoen is weer begonnen! Festivalinfo is er om jullie niet alleen op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes, maar ook om overal bij aanwezig te zijn en mooie reportages te maken. Voor onze sfeersectie kunnen we wel wat extra mankracht gebruiken en zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Sfeerfotografie:

Festivalinfo trekt de hele zomer langs een scala aan festivals om de bezoekers in beeld vast te leggen. Kijk voor een indruk bijvoorbeeld eens op de pagina's van The Flying Dutch of Where the Wild Things Are.

Als Festivalinfo sfeerfotograaf loop je op het terrein rond om de bezoekers te fotograferen en deel je flyers uit waarop staat hoe mensen de beelden terug kunnen vinden. De foto's zijn naderhand te bestellen via onze sites.

Lijkt het jou tof om ons team te komen versterken? Stuur dan een mailtje naar reviews@festivalinfo.nl met een korte motivatie, inclusief woonplaats, ervaring en een link voorbeelden van je werk.BarryHaynieuws

ORKEST BEGELEIDT O.A. BARRY HAY EN DI-RECT OP...Van 18 t/m 20 juni vindt het Volvo Ocean Race Festival plaats in...

Pitch 2015

LINE-UP PITCH COMPLEET MET O.A. MURA MASA EN QT De vijfde editie van PITCH festival heeft haar programma compleet. Met de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.