Rock Werchter, DTRH, Concert At Sea, Parkpop en deBeschaving ondersteund door Festivalinfo app

Festivalinfo app nieuwe
Rock Werchter, DTRH, Concert At Sea, Parkpop en deBeschaving ondersteund door...
Door klaask op 25 juni 2015 - 13:48 1 De festivalzomer is nu echt losgebarsten. Dit weekend staan er tientallen kleine en grotere evenementen in de agenda. Vijf van deze festivals kun je vinden in de gratis Festivalinfo app. superhandig als jij dit weekend op Rock Werchter, Down The Rabbit Hole, Concert At Sea, Parkpop of deBeschaving bent.

In deze app ondersteunen we alle Nederlandse en Belgische festivals die er echt toe doen. Pinkpop, Lowlands, Pukkelpop, Rock Werchter, Indian Summer en ten minste 45 andere festivals.

In onze Festivalinfo app vind je van alle ondersteunde festivals informatie over optredende artiesten, een plattegrond en natuurlijk een blokkenschema. Het is mogelijk artiesten favoriet te maken, zodat je een seintje krijgt als een optreden gaat beginnen. En het mooiste is, al deze functionaliteit blijft werken als je op een festivalterrein even geen internet hebt. Dit is nog maar het begin. Dit festivalseizoen gaan we hard aan de slag aan nieuwe features die deze app onmisbaar gaan maken voor de echte festivalganger.

Download hier de Festivalinfo app voor Android

Download hier de Festivalinfo app voor de Iphone

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zomerparkfeest

ZOMERPARKFEEST MAAKT NIEUWE NAMEN BEKENDHet festival Zomerparkfeest maakt 50 nieuwe namen bekend. Zo sluit Douwe Bob...

Rock Werchter 2014

BEN HOWARD ZEGT AF VOOR ROCK WERCHTER, BALTHAZAR... Ben Howard heeft zijn optreden op Rock Werchter op het laatste moment moeten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.