Solar, Dance Valley, Schollenpop ondersteund in de Festivalinfo app

Festivalinfo app nieuwe
Solar, Dance Valley, Schollenpop ondersteund in de Festivalinfo app
Door RobZ op 31 juli 2015 - 16:56 1 Een nieuw druk festivalweekend, een nieuwe lijst met festivals die op ondersteuning kunnen rekenen in de Festivalinfo app! Deze week ondersteunen we Solar Weekend in Roermond, Dance Valley in Spaarnwoude en Schollenpop in Scheveningen!

Download onze gratis Festivalinfo app en je hebt altijd de plattegrond, de artiesteninformatie en het blokkenschema op zak!

In de app ondersteunen we alle Nederlandse en Belgische festivals die er echt toe doen. Pinkpop, Lowlands, Pukkelpop, Rock Werchter, Indian Summer en ten minste 45 andere festivals. In onze Festivalinfo app vind je van alle ondersteunde festivals de juiste informatie. Het is ook mogelijk artiesten favoriet te maken, zodat je een seintje krijgt als een optreden gaat beginnen. En het mooiste is, al deze functionaliteit blijft werken als je op een festivalterrein even geen internet hebt. Dit is nog maar het begin. Dit festivalseizoen gaan we hard aan de slag aan nieuwe features die deze app onmisbaar gaan maken voor de echte festivalganger.

Download hier de Festivalinfo app voor Android

Download hier de Festivalinfo app voor de Iphone

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



the brave logo

FESTIVAL THE BRAVE VOEGT NIEUWE NAMEN AAN DE LINE-UP...Het singer-songwriter festival The Brave heeft een viertal nieuwe namen...

Let's Get Lost 2015

VIJFTAL NIEUWE NAMEN LET'S GET LOST Het Zwolse festival Let's Get Lost heeft een vijftal nieuwe namen aan het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.