Winnen: 2x Zalando voucher t.w.v. 150 euro voor een festivaloutfit!

Festivalinfo sfeer
Winnen: 2x Zalando voucher t.w.v. 150 euro voor een festivaloutfit!
Door hnkhnk op 03 augustus 2015 - 15:36 1 Deze actie is afgelopen. Winnaars hebben bericht gekregen.

Niet gewonnen? Houd onze site in de gaten, we geven regelmatig concert- en festivalkaartjes en andere toffe prijzen weg.

Welke kleding moet je dragen tijdens een bezoek aan je favoriete festival? Vroeger was dit niet zo moeilijk: een paar stevige schoenen om geplette tenen te voorkomen, een gescheurde spijkerbroek en een paar van je favoriete bandshirts.

Tegenwoordig vraagt een festival wat meer voorbereiding. Maar het mooie blijft: jij mag zelf weten wat je draagt! Wij van Festivalinfo.nl kunnen je daar misschien wel bij helpen. Want in samenwerking met Zalando mogen wij maar liefst twee vouchers ter waarde van 150 euro weggeven! Zo kan je voor het festivalseizoen is afgelopen misschien nog wel een mooie outfit online uitzoeken. Zalando doet zelf al wat suggesties voor festivaloutfits. Hier vind je de tips voor dames en hier kan je terecht voor inspiratie voor heren.

Meedoen aan deze actie kan als volgt:
Like Festivalinfo op facebook, deel deze post (doe dat als publieke facebookpost, want anders kunnen wij niet zien dat je meedoet) en laat ons weten op welk festival jij je gewonnen Zalando-outfit zal aantrekken. jij kans wilt maken op één van de twee vouchers van Zalando t.w.v 150 euro!

Je kan aan deze winactie meedoen t/m 19 augustus. Wij nemen contact op met de winnaars en wie weet ben jij één van die gelukkigen die online nog even een mooie outfit bij elkaar kan shoppen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



appelsapnews

APPELSAP GAAT MOGELIJK NIET DOOR - RECHTER BESLIST...Op 23 juli kreeg Appelsap van stadsdeel Oost groen licht om het festival te...

Pukkelpop2015

DRANK & DRUGS NAAR PUKKELPOP Ronnie Flex en Lil' Kleine zullen dit jaar te zien zijn op het Belgische...

REACTIES

geen avatar
vr 07 aug 2015 17:12

PaJacq ..he he eindelijk een toffe actie.. samen met mijn mode adviseuse (mijn ex) en moeder van mijn kinderen iets uitzoeken.. gezellig. Als ik festival ga bezoeken.. Lekker in de buurt ZAND Almere.. Ben benieuwd

 0
geen avatar
vr 07 aug 2015 17:14

PaJacq mijn muis -van de computer wel te verstaan- is een beetje van slag.. Sorry

 0
geen avatar
wo 12 aug 2015 06:21

dientjuh-1979 ONLCHOICE - Jumpsuit - yellow lekker fleurig en zit heerlijk op een festival ik ga naar mysteryland en wil deze super jumpsuite zeker aan!

 0
Avatar lauraOTMS
do 13 aug 2015 13:58

lauraOTMS Hier word ik #happy van! Leuk dat jullie dat weggeven zeg! Ik doe zeker graag mee

 0
geen avatar
vr 14 aug 2015 17:03

Esmep Ohhhh lijkt me heerlijk! Niets zo fijn als uren op de app rondstruinen om leuke outfits samen te stellen. Zou echt dollllgraag een nieuwe outfit kopen voor op Mysteryland en hem ook gelijk aandoen naar alle andere festivals natuurlijk ;-)

 0
geen avatar
vr 14 aug 2015 18:49

damaya Gave actie alleen.... Kan door omstandigheden geen Facebook account hebben en mag dus niet meedoen, BALEN!!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.