Festival op NDSM-werf tijdens SAIL Amsterdam

Kaap de Groene Hoop
Festival op NDSM-werf tijdens SAIL Amsterdam
Door GraciaVisscher op 05 augustus 2015 - 13:02 1 Tijdens het evenement SAIL Amsterdam, dat van 19 t/m 23 augustus zal plaatsvinden, wordt op het NDSM-werf een festival georganiseerd. Met muziek, schepen, cabaret en meer: KAAP de Groene Hoop.

Op het gratis toegankelijke festival zullen o.a. de Britse soulzangeres Sue Chaloner, de Italiaanse gypsy Massimo Vinco e la Banda Fuori Tempo, The Bucket Boyz, Micha Ghorghy en The Sidewinders in samenspel met dj Graham B optreden. Ook is er een gospel- en bluesconcert van Qeaux Qeaux Joans gepland.

Het hele festival vaart op groene stroom en laat bezoekers kennis maken met innovatieve, groene producten. Ga dus duurzaam en beleef SAIL Amsterdam op het KAAP de Groene Hoop festival. Het festival is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 van 19 augustus t/m 23 augustus.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Maryland Deathfest

NETHERLANDS DEATHFEST MAAKT EERSTE NAMEN BEKENDNa het uiteenvallen van Neurotic Deathfest kan de Tilburgse zaal 013 alsnog...

Into The Great Wide Open

LINE-UP VOOR INTO THE GREAT WIDE OPEN COMPLEET Over een maandje staat Vlieland in teken van het festival Into The Great...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.