Winnen: 5x2 tickets voor bioscoopfilm Paradise Trips

Paradise Trips
Winnen: 5x2 tickets voor bioscoopfilm Paradise Trips
Door RobZ op 23 september 2015 - 17:38 1 Films die over festivals gaan. Wij houden ervan! Op 26 september gaat Paradise Trips in première. Dit is het speelfilmdebuut van Raf Reyntjens, bekend van zijn werk voor artiest Stromae (o.a. muziekvideo Papaoutai). Het verhaal gaat over een een norse buschauffeur Mario (Gene Bervoets) die zijn hele carrière gepensioneerden naar het warme zuiden heeft gebracht. Op de vooravond van zijn eigen pensioen moet hij tegen zijn zin een kleurrijke bende jongeren naar een festival in Kroatië brengen.

Wij mogen 5x2 tickets voor Paradise Trips weggeven. Te bekijken in een bioscoop naar keuze! Hier check je in welke bioscopen Paradise Trips allemaal draait

Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze tickets is het antwoord geven op de volgende vraag en mailen naar [email protected] met je naam en adresgegevens onder vermelding van 'Paradise Trips'.

Wat is de naam van het personage (de buschauffeur) die de hoofdrol speelt in deze film? Tip: het antwoord kan je vinden als je onderstaande trailer bekijkt.



Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Neonsplash

LADY BEE, LIL KLEINE, RONNIE FLEX EN 15.000 LITER...Op zaterdag 7 november komt een van de grootste verf-feesten van Europa terug...

london calling

LINE-UP LONDON CALLING COMPLEET Het festival London Calling heeft de laatste namen toegevoegd aan de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.