Winnen: 3x2 kaarten voor Lucky Rocks Metalfest met o.a. Carach Angren

Carach Angren
Winnen: 3x2 kaarten voor Lucky Rocks Metalfest met o.a. Carach Angren
Door sjoertb op 12 december 2015 - 14:03 1 Op 19 december vindt het Lucky Rocks Metalfest plaats in Lucky (Rijssen) en niemand minder dan Carach Angren (foto), God Dethroned en Sinister treden op met nog zeven metalbands. Dat belooft een snoeiharde avond te worden voor de liefhebber van het ruigere werk! Om het nog vetter te maken hebben wij nu de volgende winactie voor je:

Festivalinfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor Lucky Rocks Metalfest!

Als je kans wilt maken op de kaarten voor het festival, hoef je alleen maar via de Agendainfo te laten weten dat je graag naar dit festival wil. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Nog geen account? geen probleem! Die is zo aangemaakt.

Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Lucky Rocks'.

Deze actie loopt tot en met 17 december 2015.Groezrock 2016

NIEUWE NAMEN VOOR GROEZROCK (O.A. SUM 41 EN HATEBREED)Het Belgische festival Groezrock heeft nieuwe namen bekendgemaakt. Sum 41...

Pearl Jam

PEARL JAM IN 2016 OP TOUR VOOR 25-JARIG JUBILEUM Eerder berichtten we al over een mogelijk uitgelekte tourlijst van Pearl...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.