Sjock bevestigt eerste namen (o.a. Radio Birdman en Pokey Lafarge)

Pokey Lafarge
Sjock bevestigt eerste namen (o.a. Radio Birdman en Pokey Lafarge)
Door heyangel op 17 december 2015 - 11:30 1 De organisatie van Sjock 2016 heeft de eerste namen voor de 41e editie bekendgemaakt. Darrel Higham & the Enforcers, Kid Congo & the Pink Monkey Birds, Turbo AC's, Radio Birdman en Pokey Lafarge (foto) zullen op het festival te zien zijn. Sjock vindt van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juli plaats op de Poeyelhei in Gierle.

Net als in 2014 zal er op zondag een groot scherm aanwezig zijn voor de uitzending van de finale van het EK voetbal. Ook wordt er een Wintersjock georganiseerd door JK 't Hoekske. Wintersjock vindt plaats op zaterdag 5 maart in de jeugdclub in Gierle met het hoofdprogramma de Amerikaanse band Daddy Long Legs. Het voorprogramma wordt verzorgd door The Glücks.

Tickets gaan voor Sjock 2016 op 1 maart in de verkoop, meer informatie kun je vinden op de website van Sjock. De tickets variëren van €15,00 tot €65,00.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mandala Festival

NIEUW MANDALA FESTIVAL IN VAKANTIEPARK DE BERGEN...Nederland is weer een festival rijker. Van 3 tot en met 6 juni 2016 wordt de...

Making Waves winterfest

VOLLEDIG PROGRAMMA MAKING WAVES WINTERFEST BEKEND... Full Spectrum, Atomnation en Patronaat organiseren de eerste editie van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.