Mogelijk nieuw festivalterrein in Amsterdam

westerparkamsterdam
Mogelijk nieuw festivalterrein in Amsterdam
Door LotteAbrahams op 23 december 2015 - 11:55 1 Dit voorjaar moet er in Amsterdam een nieuw festivalterrein komen met ruimte voor zo'n 10.000 bezoekers. Het terrein zal zich in het Westelijk Havengebied bevinden en moet een alternatief bieden voor de parken en buitenwijken waar festivals nu worden gehouden in de hoofdstad.

Ook wordt het nieuwe festivalterrein een leerwerkplek voor honderden jongeren die graag een carrière in de evenementenbranche willen. Op het terrein zullen niet alleen dancefestivals gehouden worden. Mogelijk gaat het festivalterrein samenwerken met Melkweg.

Het plan is om het nieuwe festivalterrein de week voor Koningsdag met een concert te openen. Uiteindelijk moeten de komende twee jaar zeker vijftig concerten, culturele evenementen en festival worden gehouden op het terrein.

Bron: AT5

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



nordicdelight

CARL LOUIS & ARY ALS LAATSTE NAAM NAAR NORDIC DELIGHTDe line-up van Nordic Delight is door de komst van de Noorse Carl Louis...

news

MARTIN GARRIX TOEGEVOEGD AAN LINE-UP BALATON SOUND Het festival Balaton Sound heeft voor de editie van 2016 zojuist Martin...

REACTIES

geen avatar
di 29 dec 2015 04:31

eatsleeprave.. Leuk als extra toevoeging van de huidige locaties, hopelijk.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.