Winnen: 2x2 kaarten Morse New Year's Eve en 4x2 kaarten Morse New Year's Day

benny rodrigues
Winnen: 2x2 kaarten Morse New Year's Eve en 4x2 kaarten Morse New Year's Day
Door ThomasS op 24 december 2015 - 14:50 1 Oud en nieuw vieren in de hoofdstad van Nederland? Dat kan op heel veel plekken, maar aan de NDSM-werf is het zeker genieten met onder meer Surgeon, Rod en James Ruskin.

Het nieuwe jaar feestend beginnen? Ook op 1 januari is het feest met onder meer Benny Rodrigues (zie foto) en Legowelt. Wil je er bij zijn? Dat kan!

Festivalinfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Morse New Year's Eve op 31 december en maar liefst 4x2 kaarten voor Morse New Year's Day op 1 januari.

Als je kans wil maken op de kaarten voor één van deze festivals, hoef je alleen maar via de Agendainfo te laten weten dat je of naar New Year's Eve of New Year's Day wilt gaan. Dat doe je aan de rechterkant bij Morse New Year's Eve of Morse New Year's Day. Nog geen account? Geen probleem! Die is zo aangemaakt. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'MORSE' en geef even aan of je naar New Year's Eve of Day wilt!


De winactie loopt tot en met 29 december.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Glen Hansard

GLEN HANSARD EN MEER NIEUWE NAMEN VOOR HALDERN POP 2016De Ierse songsmid Glen Hansard zal een optreden geven tijdens Haldern Pop...

Gabriel Rios

EERSTE NAMEN LABADOUX 2016 BEKEND (O.A. GABRIEL RIOS) Het Belgische folkfestival Labadoux heeft als eindejaarsgeschenk de eerste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.