DORO, Soilwork en Entombed A.D. naar Dokk'em Open Air

doro
DORO, Soilwork en Entombed A.D. naar Dokk'em Open Air
Door LotteAbrahams op 28 december 2015 - 12:10 1 Het Friese metalfestival Dokk'em Open Air heeft bekendgemaakt dat DORO de headliner wordt van de zaterdag. DORO zal hiermee het festival afsluiten. Ook zijn de Zweedse bands Soilwork en Entombed A.D. bevestigd.

Eerder werd bekend dat onder andere Testament, Moonspell en Dragonforce ook tijdens het festival zullen optreden. Binnenkort zal de rest van de line-up bekend worden gemaakt.

Het festival vindt plaats op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni in Dokkum. Early Bird-weekendtickets zijn met 10 euro korting tot en met 31 december verkrijgbaar. Een passepartout kost met deze korting 45 euro en voor een ticket met camping betaal je 50 euro. Kaarten zijn te bestellen op de website van het festival.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefeurosonicnoorderslagnews.jpg

NIEUWE UITVINDINGEN OOK IN 2016 VOLOP AANWEZIG...De trend om nieuwe uitvindingen op een groot festivalpubliek uit te testen...

Glen Hansard

GLEN HANSARD EN MEER NIEUWE NAMEN VOOR HALDERN POP 2016 De Ierse songsmid Glen Hansard zal een optreden geven tijdens Haldern Pop...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.