Oud en Nieuw-feesten: een overzicht

Sfeer Festival Vuurwerk Mysteryland 2017
Oud en Nieuw-feesten: een overzicht
Door GraciaVisscher op 30 december 2015 - 13:28 1 Een nieuw jaar is het perfecte excuus voor een feest. Kaartjes voor de Oud en Nieuw-feesten gaan dan ook hard, van klein (o.a. EKKO) tot groot (Ziggo Dome). Hieronder een overzicht van de leukste en populairste feesten.

Freaqshow - Ziggo Dome, Amsterdam
Het Harstyle feest met The Masked Alliance als bezorgers van de herrie! Ziggo Dome had niet groot genoeg kunnen zijn, het evenement is strak uitverkocht. En dat terwijl er nog bijna 8000 mensen op zoek zijn naar een kaartje..

Meer informatie Freaqshow

TIKTAK - New Years Eve - Heineken Music Hall, Amsterdam
Festivalorganisatie TIKTAK viert oud & nieuw in Heineken Music Hall met TIKTAK NYE. Onder andere The Partysquad, The Flexican & Sef, FeestDJRuud en Dirtcaps zijn van de partij. De laatste kaarten zijn te bestellen via de website van het evenement.

Meer informatie over TIKTAK New Years Eve.

Paradigm NYE / NYD - Voormalige Suikerfabriek, Groningen
Paradigm in Groningen organiseert dit jaar New Years Eve en New Years Day. Tijdens NYE treden onder andere Peter van Hoesen, Ion Ludwig en Love over Entropy op. Guy J, Sahar Z, Navar en Mononoid zijn van de partij tijdens NYD. NYE is inmiddels uitverkocht, maar voor NYD zijn er op de site van Paradigm nog wel tickets beschikbaar.

Meer informatie over NYE/NYD.

Sweet Sixteen - Unwrap 2016 - Hedon, Zwolle
Hedon verwelkomt 2016 met DJ's HNK, E-star en Ome Funk en That's What She Said voor de nodige karaoke. Dit evenement is helemaal uitverkocht.

Meer informatie Sweet Sixteen - Unwrap 2016

NYE Festival - TivoliVredenburg, Utrecht
TivoliVredenburg gooit het hele gebouw open voor een epic NYE Festival. Line-up bestaat o.a. uit Mike Mago, Nuno dos Santos, Uptown Funk en Singlefeestje. Ticketswap kaarten gaan voor 40,- weg.

Meer informatie NYE Festival

Awakenings New Years Special - Gashouder, Amsterdam
In de Gashouder in Amsterdam is het techno met de New Years Special van Awakenings. Line-up o.a. bestaat uit Adam Beyer, Bart Skils, Ben Klock en Ida Engberg. Ook hier is het verschil tussen aanbod en vraag in kaarten vrij groot. Bijna 1200 mensen zoeken nog een kaartje.


Meer info Awakenings New Years Special


New Year's Eve - 013, Tilburg
Het nieuwe pand van 013 vraagt natuurlijk om een feestje. Met o.a. Dr. Moon, Tom Trago, Aardvarck en Ben Penn kun je voor 25,- (excl. servicekosten) 2016 verwelkomen.

Meer informatie New Year's Eve

Nachtduik 2015 - Ahoy, Rotterdam
Nachtduik is terug met een uitverkochte editie in Ahoy in Rotterdam. De line-up bestaat o.a. uit Jeff Mills, Nina Kraviz en Abstract Division.

Meer informatie over Nachtduik

Club Tropicana, NYE - Strand Binnen, Breda
Strand Binnen in Breda wordt op oudjaarsdag omgetoverd tot een groot tropisch feest paradijs. Onder andere Awanto 3, David Ghetto, Puinhoop Kollektiv en Willie Wartaal zijn van de partij.

Meer informatie over Club Tropicana.

De Grote Oud & Nieuw Tijdmachine - Effenaar, Eindhoven
Onder leiding van Superstijl ga je terug in de tijd tijdens De Grote Oud & Nieuw Tijdmachine. De bezoekers bedienen de tijdmachine en bepalen welke muziekstijl er wordt gedraaid. Dus alles komt voorbij.
Groepstickets zijn uitverkocht, maar er zijn nog reguliere tickets verkrijgbaar voor 20 euro. Deze kaarten zijn te bestellen op de website van de Effenaar.

Meer informatie over De Grote Oud & Nieuw Tijdmachine

Encore NYE - Melkweg, Amsterdam
De wekelijkse clubnacht 'Encore' van Melkweg pakt voor het vierde jaar op rij uit met een nieuwjaarseditie. Onder andere Ronnie Flex, Abstract, Snelle Jelle, Waxfiend, Prime en F1rstman zullen te zien zijn. Tickets zijn voor 44,95,- verkrijgbaar via Ticketmaster.

Meer info over Encore NYE

Big Bikers Ballroom - Burgerweeshuis, Deventer
Keihard het nieuwe jaar in? Dat kan! Tijdens Big Bikers Ballroom in Burgerweeshuis in Deventer wordt er muziek gedraaid van Slayer tot aan Hakkûhbar en House en Techno. Kaarten voor dit event zijn inmiddels uitverkocht.

Meer informatie over Big Bikers Ballroom.

Dit is een selectie van feesten tijdens oud & nieuw. Meer evenementen zijn te vinden in onze festivalagenda en concertagenda.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg

FRESKU GAAT HELEMAAL MELKWEGDe organsisatie van het indoorfestival Helemaal Melkweg heeft het baasje...

Guns 'n Roses4

GUNS N' ROSES IN OUDE LINE-UP (MET AXL EN SLASH) OP... De kogel lijkt door de kerk. Guns N' Roses komt volgens meerdere bronnen (...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.