Eerste Europese editie Nutella Festival vindt plaats in Amsterdam

Nutella 2
Eerste Europese editie Nutella Festival vindt plaats in Amsterdam
Door ThomasS op 25 februari 2016 - 13:40 1 Amsterdam is de eerste stad in Europa waar het Nutella Festival wordt gehouden. Het Stadspodium in Amsterdam Westpoort wordt op 16 juli 2016 omgetoverd tot een Nutella-paradijs waar zoetekauwen kunnen genieten van alles wat met de beroemde chocoladepasta Nutella te maken heeft.

Het idee voor het festival ontstond tijdens een nachtelijk broodje Nutella van oprichter Akie Hamam. Hij richtte eigenlijk meer voor de grap een Facebook pagina op en deze groeide uit tot zo'n 38.000 leden.

Geïnspireerd door De Parade en De Rollende Keukens zijn er talloze foodtrucks, live acts, een zweefmolen en uiteraard Nutella verassingen in overvloed.

Het Nutella Festival vindt plaats op zaterdag 16 juli van 11:00 uur tot 23:00 uur op het Stadspodium terrein, Turbinestraat 12 in Amsterdam.

Aanmelden voor het event kan hier
Toegangskaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via: http://nutellafestival.com/
Early bird: 8 euro / Normal: 10 euro / Late: 12 euro

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Valkhof

VALKHOF FESTIVAL MAAKT EERSTE LADING NAMEN BEKEND...Het gratis toegankelijke Valkhof Festival in Nijmegen heeft enkele namen...

tomorrowland

TOMORROWLAND BEVESTIGT ARMIN VAN BUUREN, AXWELL... Tomorrowland heeft weer nieuwe namen bekend gemaakt. Dat zijn de volgende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.