Welcome to The Village bevestigt komst together PANGEA, Django Django en meer

Django Django
Welcome to The Village bevestigt komst together PANGEA, Django Django en meer
Door GraciaVisscher op 09 maart 2016 - 10:56 1 Het festival Welcome to The Village voegt vandaag tien nieuwe namen toe aan het programma. Django Django is de eerste headliner op het festival.

Andere bevestigde namen zijn together PANGEA, Konono No.1, Alex Vargas, Jake Isaac, HATY HATY, Hackensaw Boys, Beaty Heart, Los Pirañas en FEWS. Eerder werd al de komst van o.a. Tinariwen en Fresku aangekondigd.

Welcome to The Village vindt van 15 t/m 17 juli plaats, net buiten Leeuwarden. Tickets voor het festival zijn te koop via de website, waar je o.a. een Combi Ticket (Weekend + Camping) voor 100,- kan vinden.Incubate

INCUBATE 2016 IN DRIE KLEINERE EDITIESHet Tilburgse festival Incubate komt in 2016 terug, maar niet hetzelfde als...

london calling

LAST MINUTE WINACTIE: WIN 2X2 KAARTEN VOOR DE LONDON... Aanstaande vrijdag 11 en zaterdag 12 maart is het weer tijd voor London...

REACTIES

geen avatar
wo 09 mrt 2016 18:59

eatsleeprave.. Django is zo goed!

 -4
Avatar Marek
do 10 mrt 2016 08:53

Marek Op de wenslijst heb ik deze naam genoemd, haha. Ik had al kaarten, en ongeacht de line-up is dit het leukste festival waar ik ben geweest.

 2
geen avatar
do 10 mrt 2016 18:06

eatsleeprave.. Marek schreef:
Op de wenslijst heb ik deze naam genoemd, haha. Ik had al kaarten, en ongeacht de line-up is dit het leukste festival waar ik ben geweest.


Beargumenteer eens waarom.

 -3
Avatar Marek
do 10 mrt 2016 20:24

Marek Iemand vroeg mij dat laatst ook, ik kan daar niet een kort antwoord op geven.

#1. Horeca, zeer divers en goede porties - waar je uiteraard ook de hoofdprijs voor betaald. Beetje vergelijkbaar met lowlands, maar zonder patat en frikandellen. Die kan je niet krijgen :-).

#2 het festivalterrein. Grootst opgezet maar nergens krijg je het gevoel dat het druk is. Daarbij zijn alle stages super sfeervol opgezet.

#3 Onbekend programma. Natuurlijk zijn er op mainstage wel iets bekendere namen, maar zelf kom ik daar nooit. Kleine bandjes die net beginnen moeten zich nog bewijzen. Ooit eens Thomas Azier gezien daar in zijn eerste jaar. Prachtig.

#4 publiek. Zeer divers en totaal geen alpha gedrag. Zeer jong en zeer oud past prima samen. Zodra de nacht valt is het allemaal gefilterd en kan je wel los, zie maar in het laatste deel van deze after die de sfeer prima neer zet.

http://youtu.be/C7SUjlwQQbc

Maarja, grote namen hoef je niet te verwachten. Vorig jaar headliners: Typhoon, Astroid Galaxy Tour en dEUS. Voor 85 euro, cheap voor drie dagen tot 03:00.

 1
geen avatar
za 12 mrt 2016 06:31

eatsleeprave.. Aha geen camboer "supporters" dus.

Zozo durf dEUS maar geen grote naam te noemen, was al eens headliner van Melt! En ll o.a. Zwarte pieten hater typhoon met z'n rare niet rap stem is totaal niet bijzonder, staat op ieder gratis festival! De camping niet z'n ongeorganiseerde chaos als ll dus.

 -2
geen avatar
za 12 mrt 2016 06:34

eatsleeprave.. Leuk ook dagkaarten, al ken ik op Django en zwarten pieter hater clan 2, niemand, maar dat hoeft niet slecht te zijn he. Ziet er wel heel behoorlijk aardig uit ook! Doet mij wat denken aan Indian Summer toen dat nog leuk was, op het oude terrein.

 -2

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.