Deelnemers voorrondes Mooie Noten bekend

Mooie Noten Festival
Deelnemers voorrondes Mooie Noten bekend
Door robinmelis op 09 maart 2016 - 12:49 1 De Amsterdamse popsong competitie Mooie Noten maakte vandaag de deelnemers voor de voorrondes die in april plaatsvinden bekend.

Rachel Gorman, JARA, Lorena, LOLA, Lara Kroon, Maarten Elshof, Jasper Schalks Eelke Ankersmit, Minstrel, La Nique, Jorah, The Cool Side Of Your Pillow, Suzy V, TOM, Flecha Moon, To Twelve, Dick Pels, Wessel & Iris, Amber Kamminga, Buhrman en Ludo zullen strijden om een plek in de halve finale.

De voorrondes vinden plaats op 7 april in Volta, 8 april in Winston Kingdom en 13 april in Mezrab. Tickets zijn verkrijgbaar aan de deur voor €6. De halve finale huist zich op vrijdag 13 mei 2016 in Paradiso. Daar kun je bij zijn voor €9.

Uiteindelijk zal de winnaar bepaald worden in de finale in het Vondelpark Openluchttheater. De winnende act krijgt o.a. studiotijd, coaching en een optreden op Festival The Brave.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Amsterdam Open Air

AMSTERDAM OPEN AIR PRESENTEERT LINE-UP 2016Op 4 en 5 juni strijkt Amsterdam Open Air weer neer in het Gaasperpark ....

Here Comes The Summer

MEER NAMEN BEVESTIGD VOOR HERE COMES THE SUMMER Met het bekendmaken van acht nieuwe namen is het het programma van festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.