Don't Let Daddy Know breidt uit met outdoor-festival

dont let daddy know
Don't Let Daddy Know breidt uit met outdoor-festival
Door robinmelis op 10 maart 2016 - 17:38 1 Don't Let Daddy Know gaat uitbreiden. Het festival vindt gewoonlijk binnen plaats in de Ziggo Dome. Maar nu gaat het festival ook outdoor. Drie jaar geleden begon DLDK in Ibiza. Het festival is daarna op een 'DLDK World Tour' gegaan.

DLDK is inmiddels ontwikkeld tot een ware merkbeleving. Met fans uit meer dan 36 landen zijn de kaarten voor het event razendsnel uitverkocht. Eerder zocht het team van DLDK een uitbreiding. Daar is nu het outdoor Don't Let Daddy Know Music Festival door ontstaan.

Don't Let Daddy Know Outdoor gaat plaatsvinden op 30 juli 2016. De earlybird tickets van DLDK gaan vrijdag 11 maart 2016 om 12 uur in de voorverkoop. Tickets kun je kopen via de website van Don't Let Daddy Know.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



tomorrowland

TOMORROWLAND MAAKT PROGRAMMA COMPLEET MET ONDER MEER... Tomorrowland heeft zojuist de laatste namen bekend gemaakt. Dat zijn de...

Nickelback

OVERZICHT SHOWS DIE RECENT IN DE VOORVERKOOP GAAN OF... Het concert- en festivalnieuws blijft continu binnenstromen. Als je even niet...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.