K3 & Ghost Rockers naar Lokerse Feesten

k3 nieuw
K3 & Ghost Rockers naar Lokerse Feesten
Door jdegenaar op 11 maart 2016 - 12:19 1 Op zaterdagnamiddag 13 augustus komen K3 & Ghost Rockers naar Lokerse Feesten. De deuren voor de kindermiddag van het festival gaan open om 13 uur. Het eerste concert begint rond 14 uur.

De Lokerse Feesten is een tiendaags stadsfestival dat plaatsvindt tijdens de maand augustus in Lokeren, Oost-Vlaanderen, België. De Lokerse Feesten vonden voor het eerst plaats in 1975. De editie van dit jaar van de Lokerse Feesten is van 5 augustus tot 14 augustus. Eerder werden al onder andere Limp Bizkit, Parkway Drive, Selah Sue, Garbage en Marco Borsato bevestigd.

Er komt een aparte voorverkoop voor de concerten van K3 en Ghost Rockers concerten. Tickets in voorverkoop kosten 10 euro voor jong en oud en zijn nu online te verkrijgbaar. Voor wie een combiticket heeft is deze extra namiddag inbegrepen. Zowel kinderen als volwassenen hebben een geldig toegangsbewijs nodig om binnen te kunnen. Wie jonger is dan 14 jaar wordt begeleid door minimaal één volwassene (maximaal 4 kinderen per volwassene).

Hier vind je een overzicht van alle bevestigde acts voor de Lokerse Feesten 2016 (tot nu toe).

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

TIVOLIVREDENBURG, EKKO, EN FRIENDLY FIRE ORGANISEREN...TivoliVrendeburg, EKKO en Friendly Fire organiseren op 18 mei 2016 DICE ....

lowlands2012news3

LOWLANDS STRIKT WOLFMOTHER, BIFFY CLYRO, JAMES BLAKE... 14 nieuwe namen voor Lowlands 2016! Het festival, dat afgelopen week de komst...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.