FAQ Festival krijgt zevende editie

awanto 3
FAQ Festival krijgt zevende editie
Door jdegenaar op 11 maart 2016 - 13:54 1 Het elektronisch klankenfestival FAQ Festival zal donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 april voor de zevende keer in Muziekcentrum de Toonzaal plaatsvinden en tevens terugkeren in het W2 Poppodium.

Het FAQ Festival onderzoekt hedendaagse, experimentele en populaire elektronica, waarbij de live luisterervaring centraal staat. Hier komen verschillende generaties en genres samen om de liefde te delen voor de elektronische muziek.

Op de uitnodiging van het FAQ Festival komt Musiques & Recherches. Daarnaast zijn ook composities van o.a. Iannis Xenakis, Denes Smalleu, Pierre Schaeffer, François Bayle en Pierre Henry te horen.

De samenwerking met W2 Poppodium is weer opgepakt. FAQ gaat op zaterdagavond verder in de grote zaal, kleine zaal en de foyer van het W2 Poppodium. Hier zullen de lokale jongens van Spatial Collectief de kleine zaal samen met Awanto 3 (foto) bezetten. In de grote zaal staat Legowelt (Clone, L.I.E.S., Creme Org). Ook spelen Andrea Taeggi, Oval, Klavikon en Mats Gustafsson die samen met Greg Saunier (drummer van Deerhoof) speciaal voor FAQ een geïmproviseerde performance gaan doen.metropool

PETER PAN SPEEDROCK, MONDO GENERATOR EN MEER OP...Beerland Festival heeft de eerste namen voor de tweede editie van het...

Queensryche

QUEENSRŸCHE NAAR CITYROCK EN DE BOERDERIJ Afgelopen week maakte de progressieve metalband Queensrÿche bekend dat ze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.