Complete line-up Tweetakt 2016 bekend (o.a. Aafke Romeijn)

Aafke Romeijn 2
Complete line-up Tweetakt 2016 bekend (o.a. Aafke Romeijn)
Door ThomasS op 15 maart 2016 - 15:40 1 De complete line-up van het Tweetakt muziekprogramma op de Neude in Utrecht is bekend. Nieuwe bevestigingen zijn: OIJ, Yakumo, Gidge, Aafke Romeijn, Torii, Dramali, AlphaDNA, Mozes and the Firstborn, Jo Goes Hunting, DJ Jasper Vee, Pieter de Graaf en Maarten Vos.

Verder heeft Tweetakt het eerste optreden van Tjing Tjing: een samenwerking van Roosbeef en Andre Manuel op zaterdag 2 april. Ook de komst van HATY HATY is bevestigd.

Speciale familieconcerten zijn er op de drie zondagmiddagen (3, 10 en 17 april): met Janne Schra, Smutfish + The Avonden en een vrouwelijke singer-songwriters marathon. Alfonso Y Senior Leon geeft een gratis buitenconcert op zaterdagmiddag 9 april.

De Herman Brood Academie presenteert net als voorgaande jaren weer een keur aan jong talent (PALMSY, Goodbye Moonlight, 45AcidBabies). Ook is er een speciale Subbacultcha LAN Party (met Iguana Death Cult, The Lumes, Lemontrip).


Sziget2

SZIGET VERWELKOMT RIHANNANiet mis, deze nieuwe headliner voor Sziget 2016! Niemand minder dan...

appelsapnews

NEGENTIEN NIEUWE NAMEN VOOR APPELSAP 2016 BEKEND... De eerste lading namen voor Appelsap 2016 is bekend. Jazz Cartier, Section...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.