Met Suicidal Tendencies, Architects en meer line-up FortaRock compleet

Suicidal Tendencies
Met Suicidal Tendencies, Architects en meer line-up FortaRock compleet
Door GraciaVisscher op 16 maart 2016 - 12:05 1 Het Nijmeegse festival FortaRock heeft zojuist de laatste namen aan de line-up toegevoegd.

Suicidal Tendencies, Architects, Monster Truck, Avatar en The Shrine maken het programma compleet. Eerder werden al Volbeat, Megadeth, Within Temptation en King Diamond bevestigd.

FortaRock vindt op 4 en 5 juni plaats in 't Goffertpark in Nijmegen. Kaarten voor het festival kosten 77,50 (incl. servicekosten). Een dagticket voor de zondag kost 61,50 en voor de zaterdag betaal je 27,50.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBenicassim

MEER NAMEN VOOR BENICÀSSIM (O.A. SKEPTA EN BIFFY CLYRO)Het Spaanse festival Benicàssim heeft zojuist nieuwe acts aan het programma...

MuziekgebouwEindhovennws

NAKED SONG VERWELKOMT LUCINDA WILLIAMS EN MICK FLANNERY Het singer-songwriter festival Naked Song maakte vandaag twee nieuwe namen...

REACTIES

geen avatar
wo 16 mrt 2016 12:36

marcus75 is niet best.

 0
geen avatar
wo 16 mrt 2016 12:53

selfkicker MARCUS75 - miep miep miep

 -2
Avatar elmojfk
wo 16 mrt 2016 13:26

elmojfk Met Volbeat, Disturbed, Amon Amarth, Suicidal Tendencies, Architects, Obituary, Havok ga ik me wel vermaken die zondag. Blijf het zonde vinden van Tremonti en Gojira maar kan niet alles hebben.

 0
Avatar pijpknert
wo 16 mrt 2016 14:27

pijpknert selfkicker schreef:
MARCUS75 - miep miep miep


Marcus baalt dat klitsnot niet komt. Maar ja, wie boekt die kutband nou nog nadat vorig jaar het halve veld leeg liep.

 0
Avatar graspop20
wo 16 mrt 2016 15:08

graspop20 Het is sowieso vreemd dat Slipknot regelmatig als headliner optreedt, terwijl Nightwish en Within Temptation meer kaarten weten te verkopen.
Slipknot is een band met een gimmick net als zoveel bands; Lordi, Deathstars, Marilyn Manson, Avatar, Gwar etc.
Het vreemde is dat Slipknot een headlinerstatus heeft gekregen, terwijl de andere bands achterblijven. Echter weet Slipknot een HMH net uit te verkopen, terwijl Nightwish, Within Temptation dit bijna twee keer lukt.

 0
Avatar metalupyourass
wo 16 mrt 2016 16:38

metalupyourass Het moet toch zijn dat Slipknot meer ticketjes verkoopt dan Within Temptation en Nightwish in België, de ene zorgde er mede voor de Graspop zijn zaterdag kon uitverkopen en de anderen krijgen datzelfde niet voor elkaar op een veel kleiner festival als Alcatraz.

Within Temptation kun je trouwens even goed omschrijven als een band met gimmick, hoe overdreven gekleed dat dat mens daar staat te kwelen zeg.

 1
geen avatar
wo 16 mrt 2016 17:37

Renze volgens mij is dat van Slipknot ook wel echt uitzonderlijk hier in Nederland, in bijv. België en Duitsland zijn ze een stuk populairder. De FortaRock organizatie had daardoor verwacht dat dat ook wel een goede headliner was voor hun, aangezien Slipknot het in buurlanden ook goed doet. Vorig jaar bleek echter dat dat dus niet klopte.

Heel erg blij met Avatar trouwens, een band die ik zeker geen gimmick vind maar die gewoon hele goede muziek maken :)

 0
geen avatar
wo 16 mrt 2016 17:39

Renze is trouwens wel met meer bands, zie het met Powerwolf bijvoorbeeld heel erg. Staan in Duitsland altijd hoog op de line-up en verkopen daar zalen van rond de 3000 man uit. In Nederland echter staan ze onderaan de line-up van festivals (Dynamo, Paaspop) en verkopen ze rond de 700-800 kaarten met een eigen show (in Doornroosje afgelopen jaar)

 0
geen avatar
wo 16 mrt 2016 22:28

eatsleeprave.. Vind suicidal nou niet zoveel aan, veel geschreeuw, geen inhoud.

 -2
Avatar graspop20
do 17 mrt 2016 07:48

graspop20 De verkoop van optredens kun je beter vergelijken, dan festivaltickets. Een optreden van de act within temptation/nightwish vs slipknot. Wanneer je alcatraz met headliner vergelijkt met gmm headliner. Spelen er veel meer factoren mee. GMM heeft veel meer grote acts om de verkoop te garanderen..die zaterdag verkoopt niet uit Door slipknot..maar ook Door judas priest, Alice Cooper, korn etc. Daarbij heeft gmm een betere pr, veel meer vaste bezoekers.

 0
geen avatar
za 19 mrt 2016 00:05

marcus75 Rammstein, iron maiden, slipknot, volbeat. Er zit duidelijk een stijgende lijn in wat de headliner betreft...
maar ga dit jaar toch maar weer want het is toch het enige Nederlandse echte metal festival van formaat en dat moeten we koesteren!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.