Hoofdstunt Zwarte Cross 2016 zal 100% klimaatneutraal zijn

Zwarte Cross
Hoofdstunt Zwarte Cross 2016 zal 100% klimaatneutraal zijn
Door ThomasS op 29 maart 2016 - 11:38 1 Een enorme katapult, een stoere stuntman die geen angst kent en een flinke berg oud papier zijn de ingrediënten voor de hoofdstunt van de Zwarte Cross: een sprong over de Megatent van zeker 80 meter.

De Zwarte Cross maakt daarmee een opvallende keuze: geen brommers, motors, auto’s of vliegtuigen komen van pas aan de hoofdstunt van de jubileumeditie. Daarmee is de hoofdstunt van de Zwarte Cross in 2016 100% klimaatneutraal.

Deze bloedstollende sprong over de grootste feesttent op het festivalterrein, die plaats biedt aan wel 10.000 feestvierders, lanceert de stuntman tot een hoogte van wel dertig meter.

Er zijn al onderhandelingen met een koelbloedige stuntman maar de organisatie staat nog open voor aanmeldingen van geïnteresseerden. Respondenten moeten reageren voor aanstaande vrijdag.




Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Loveland van Oranje

ADAM BEYER MAAKT LINE-UP VAN LOVELAND COMPLEETOp 27 april 2016 vieren we de verjaardag van de koning in heel Nederland. Met...

bevrijdingsfestival den haag

BEVRIJDINGSFESTIVAL DEN HAAG VERWELKOMT ÁLVARO... Op 5 mei 2016 zal er op veel plekken in Nederland een Bevrijdingsfestival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.