Bevrijdingsfestivals Haarlem, Utrecht, Wageningen, Zwolle en Groningen in Festivalinfo app

Festivalinfo app nieuwe
Bevrijdingsfestivals Haarlem, Utrecht, Wageningen, Zwolle en Groningen in Festivalinfo app
Door RobZ op 04 mei 2016 - 17:16 1 Morgen is het 5 mei, dus Nederland herdenkt haar bevrijding. Dit betekent veel gratis te bezoeken festivals! De weersvoorspellingen zijn voortreffelijk, dus het zou ons niks verbazen als ook jij morgen op een Bevrijdingsfestival te vinden bent.

Om je bezoek nog fijner/makkelijker te maken hebben we de programma's van maar liefst 5 Bevrijdingsfestivals in onze Festivalinfo app gestopt! We ondersteunen de festivals in Haarlem, Zwolle, Groningen, Wageningen en Utrecht!

In de festivalinfo app vind je alle festivalinformatie om jou festivaldag nog relaxter te maken. Zo vind je een plattegrond en blokkenschema maar ook achtergrondinformatie over jouw favoriete acts. En om zeker te weten dat je geen minuut mist, kun je artiesten 'favoriet' maken. Zo krijg je een melding vlak voordat hun optreden begint. Ook als de verbinding je even in de steek laat kun je de app gewoon blijven gebruiken.

Download hier de Festivalinfo app voor Android

Download hier de Festivalinfo app voor de Iphone

Geen zin om een app te installeren? Je kan ook gewoon m.festivalinfo.nl gebruiken!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



MissMontrealnews1

BIERPOP (VAN MISS MONTREAL) KRIJGT TWEEDE EDITIEGoed nieuws voor liefhebbers van Miss Montreal (en bier) in het Oosten van...

london calling

CANSHAKER PI EN BONES TOEGEVOEGD AAN LINE-UP LONDON... Het festival in Paradiso genaamd London Calling heeft weer twee nieuws...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.