Winnen: 2x2 kaarten voor Buma ROCKS! op FortaRock

Heidevolk
Winnen: 2x2 kaarten voor Buma ROCKS! op FortaRock
Door sjoertb op 24 mei 2016 - 15:13 1 Voor het vierde jaar op rij wordt Buma ROCKS! georganiseerd ter promotie van de stevigere kant van de Nederlandse popmuziek. Op de festivalzaterdag van FortaRock, op 4 juni, is er een toffe showcase bij te wonen en vindt er een conferentie in Doornroosje plaats met internationale sprekers. Meer informatie is te vinden op de website.

Op de zaterdag van FortaRock spelen Tremonti, Avatar, Gojira en Within Temptation. Om daar nog een flinke schep bovenop te doen host Buma ROCKS! een eigen stage voor de showcase met Hibakusha, EVRA, Heidevolk (foto) en Legion Of The Damned!

Wil je de optredens op het Buma ROCKS!-stage bijwonen? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de zaterdag van FortaRock!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit festival wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Buma ROCKS!'.

Deze actie loopt t/m 30 mei.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



vestrock12

WINNEN: 3X2 KAARTEN VOOR VESTROCK (MET O.A. DE...Vestrock heeft dit jaar weer een gevarieerd programma: De Staat, Kensington,...

Zomerfeest Gorinchem

ZOMERFEEST GORINCHEM VERWELKOMT TONY JUNIOR, JAY... Op de vrijdagavond van Zomerfeest Gorinchem staat elk jaar Dance centraal....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.