Eindhoven krijgt een nieuw festival dat gericht is op hardcore punk (o.a. Ignite)

ignite
Eindhoven krijgt een nieuw festival dat gericht is op hardcore punk (o.a. Ignite)
Door ThomasS op 16 juni 2016 - 09:27 1 Eindhoven heeft er een festival bij. The Sound of Revolution vindt 19 november plaats in het Klokgebouw. Het festival is een initiatief van boekingskantoor Loud Noise samen met podium Dynamo. Hardcore punk zal de klok slaan op het festival.

Op de eerste editie van het festival zullen zo'n 16 bands spelen verdeeld over twee podia. De eerste namen zijn meteen bekendgemaakt. Naast internationale artiesten als Ignite (USA), Cockney Rejects (UK), Judge (USA) en Discharge (UK), komen ook het Eindhovense Discipline, het Nederlands-Belgische Angel Crew en ten slotte No Turning Back.

De organisatie zal eind juli het volledige programma bekend maken. Een ticket voor The Sound of Revolution kost €25,- in de voorverkoop (exclusief servicekosten). De kaartverkoop loopt via Ticketmaster.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefroskildefestivalnews.jpg

KLOKKENLUIDER EDWARD SNOWDEN ZAL HET PUBLIEK...De Amerikaan Edward Snowden zal via een satellietverbinding op Roskilde te...

Carrack

BLUES PEER MAAKT PROGRAMMA COMPLEET MET PAUL CARRACK De Britse zanger Paul Carrack is de laatste bevestiging voor Blues Peer ....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.