Graspop adviseert bezoekers met het openbaar vervoer te komen

Graspop Metal Meeting 2016
Graspop adviseert bezoekers met het openbaar vervoer te komen
Door ThomasS op 16 juni 2016 - 10:05 1 Morgen begint Graspop Metal Meeting. Tienduizenden metalfans zullen naar de Desselse heide afreizen. Door het aanhoudende regenweer zijn wel enkele parkeerterreinen onbruikbaar verklaard. De organisatie raadt alle bezoekers daarom aan om te kiezen voor een van onderstaande vervoersmiddelen.

Met de trein
Wie met de TREIN komt, reist tot het station in Mol (op 8 km van het festival). Er rijden gratis pendelbussen tussen het station Mol en het festival. Voor slechts 10 euro kan je een e-treinbiljet met bestemming Mol aankopen. Dat biljet omvat de treinreis heen-en-terug in 2de klas vanaf eender welk Belgisch station naar het station MOL. Je kan de datum van de heen- en van de terugreis kiezen binnen de periode van donderdag 16 t.e.m. maandag 20 juni 2016.

NMBS voorziet extra capaciteit. Toch zullen er geen nachttreinen rijden. Als je op het einde van elke festivaldag met de trein terug naar huis wilt, weet dan dat de laatste trein al omstreeks 22 uur vertrekt uit het station van Mol. Festivalgangers die de eerste trein de dag nadien willen nemen, kunnen overnachten op de Graspop camping. De toegang tot de camping is inbegrepen in elk festivalticket.

Meer info op detrein.be/graspop.

Met de bus vanuit Nederland
Nederlanders kunnen rechtstreeks met de bus naar het festival nemen. Met Event Travel en EventExpressBus reis je vanuit Nederland naar het festival. Je kiest jouw opstapplaats uit de meer dan 100 vertrekplaatsen. Altijd een plek bij jou in de buurt dus! Neem contact op met Event Travel of EventExpressBus om je zitplaats te reserveren. De bushalte is op 500 m van de festivalingang.

Toch met de auto?
Kom je toch met de auto, weet dan dat er enkele parkeerterreinen gesloten blijven. Neem zoveel mogelijk mensen mee in je auto en schakel je gps uit zodra je de autosnelweg hebt verlaten. Volg de FESTIVAL DESSEL signalisatie en de aanwijzingen van de politie en parkingmedewerkers. Zij leiden je naar een toegankelijke parkeerplaats. Of laat je afzetten (ook door een TAXI) aan de KISS & RIDE op de Markt in Dessel (gps: Markt, Dessel). Dit is ook de plaats waar je kan afspreken om opgehaald te worden. De gratis Kiss & Ride-shuttle brengt je naar het festivalterrein.

Parkeren kan ook in de gemeente MOL. Vanuit het station MOL vertrekken gratis pendelbussen naar het festivalterrein. De shuttle rijdt tot 03u ’s nachts.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Misty Fields

MISTY FIELDS HEEFT HET COMPLETE PROGRAMMA ROND (O.A.... Misty Fields heeft het programma voor 2016 rond. De elfde editie vindt dit...

roskildefestivalnews.jpg

KLOKKENLUIDER EDWARD SNOWDEN ZAL HET PUBLIEK... De Amerikaan Edward Snowden zal via een satellietverbinding op Roskilde te...

REACTIES

geen avatar
do 16 jun 2016 15:12

eatsleeprave.. Dan kom je alleen nooit meer thuis, ja met taxi!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.