Nieuwe namen voor Crossing Border (o.a. PJ Harvey)

review: Down The Rabbit Hole 2016 - Vrijdag PJ Harvey
Nieuwe namen voor Crossing Border (o.a. PJ Harvey)
Door ThomasS op 30 augustus 2016 - 12:01 1 De line-up voor de 24e editie van Crossing Border begint steeds meer vorm te krijgen met de toevoeging van een aantal grote namen uit zowel het muziek- als het literatuurprogramma. Naast eerder bevestigde artiesten als Michael Franti, Barry Hay, Amber Arcades en Arnon Grunberg, staan nu ook de Britse duizendpoot PJ Harvey (die gaat voordragen uit haar dichtbundel), soulzanger Tiggs da Author en de Britse auteur Lemn Sissay op de line-up van het festival.

Ook zijn er twee lokale, opkomende acts bevestigd: psychrockband The Hazzah en synthpopduo Tears & Marble, met Bella Hay, dochter van Barry Hay die tijdens het festival zijn boek presenteert. De komst van Jørn “Necrobutcher” Stubberud zal ongetwijfeld stof doen opwaaien: de bassist van de omstreden deathmetalband Mayhem heeft zijn memoires verzameld in Death Archives.

Andere nieuwe bevestigingen zijn onder andere woordenkunstenaars en rappers Loyle Carner (UK) en Dichter (NL), de auteurs Auke Hulst (NL) en Julia Deck (FR) en de befaamde dichter, radio-dj en toneelschrijver Lemn Sissay (UK). De Vlaamse auteur Jeroen Olyslaegers zal bovendien voordragen uit zijn boek Wil, waarbij beatboxer Scale de geluidssfeer schetst.

De kaartverkoop is reeds gestart.
Dagtickets: €30 (excl. servicekosten) | Passe-partouts: €50 (excl. servicekosten)
CJP-dagtickets: €22,50 (excl. servicekosten) | CJP passe-partouts: €30 (excl. servicekosten)nordicdelight

NORDIC DELIGHT FESTIVAL IN ZWEEDS THEMA DOOR...Het Utrechtse Nordic Delight Festival heeft de eerste 3 namen voor het...

state-x new forms

EERSTE NAMEN STATE-X NEW FORMS BEKEND Voor de 14e editie maakte het Haagse festival State-X New Forms vandaag de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.